Ti mit választanátok: abortusz vagy korai bölcsi?
Ezt most nem értem. Azért akarod megölni a gyereked, mert nem tudsz vele 3 évig otthon maradni?
Ha kapsz gyedet, akkor max. 2 éves koráig otthon maradhatsz vele, után a is bölcsibe adhatod. Ha meg 6-8 hónaposan kell, akkor meg akkor adod be, azzal sincs gond. Egyébként egy gyereknek szerintem igenis szüksége van más gyerekek társaságára már 1 éves kora után!
Bölcsi!
(Jézusom..nem hiszem el, hogy ezen gondolkodsz.)
Akkor en olhettem volna meg mind a negy gyerekem na szep
Korai 4 honapos bolcsibe kell itt adni mert se gyes se gyed itt.
Akkor az orszagom kihalt volna
Remélem, ez csak egy poén...
Kérdezz meg egy bölcsis gondozónőt is a témáról. Az enyémek jártak, járnak. A mai gyerekeknek fiatalabb koruktól van igényük a társaságra, ma egy 2 éves már unja magát, ha egész nap egy személlyel van, és nincs körülötte gyerek. Változnak a generációk másban is, ebben is.
A 6-8 hós lehet, hogy nem a legideálisabb, de ezt is megszokják, ha normálisan bánnak velük, szeretettel teli közeg veszi körül őket a bölcsiben és otthon is.
Gondolj bele, a fejlett nyugaton max 3 hónap a GYED, utána vagy visszamész dolgozni vagy kirúgnak. Mégsem lelkibeteg a komplett benelux vagy francia társadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!