Hogy vegyem rá a lányomat arra hogy elmenjen az abortuszra?
Oh persze, majd a nagy ház meg kocsi meg fittyfene tesz boldoggá egy gyereket, ugye? Elmondanám, hogy a nagymamámékkal laktunk hatéves koromig, ha létezik arany élet, hát nekem az volt, mindig volt körülöttem olyan felnőtt, aki ráért velem foglalkozni, imádtak a szüleim, a nagyszüleim...
Másik: egy abortusznak bizony vannak kockázatai. És ha emiatt a lányod esetleg nem esik többé teherbe, akkor vajon mit fogsz érezni? Arról nem is szólva, hogy ő mit fog és hogyan fog rád gondolni, aki miatt ezt tette....
Aki pedig a harmincezres anatómiakönyvet emlegeti: azt akkor is ki kell fizetni, ha nincs gyereke, ha már oda jár az orvosira (bár én is úgy gondolom, hogy van könyvtár, internet, vannak használt tankönyvek stb., szóval talán meg lehet oldani vadiúj könyv nélkül is ). Vagyis ha az anyja szereti és támogatja a lányát, akkor nem mindegy, hogy úgy támogatja, hogy az a lány otthon lakik és nincs gyereke, vagy úgy, hogy van? A gyerekre vonatkozó anyagi kiadásokat persze szerezzék meg a szülők, de ha a tanulásban akarom támogatni a gyerekemet, akkor az független attól, hogy van-e gyereke vagy nincs. Szerintem.
Egyébként sok ismerősöm, barátom szült az egyetem alatt, ettől még simán lediplomáztak. És tudod, kedves kérdező, mit csináltak az ő szüleik? Nos, vigyáztak az unokára, amíg a lányuk/menyük vizsgázni volt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!