Hogy vegyem rá a lányomat arra hogy elmenjen az abortuszra?
Hát kemény. Egyrészt én se ezt szánnám a lányomnak mert jó eséllyel nem maradnak együtt, a nélkülözés meg pénztelenség majd szépen felőrlik a kapcsolatot, főképp ha a lányod eddig igencsak el volt kényeztetve akkor nehezen tudom elképzelni hogy majd ügyesen beosztja albi díjra rezsire kajára mindenre a 25 ezres gyest meg 12 ezres családit.,..
Sajnos ez az a szitu hogy a nagyszülőkre fognak támaszkodni.
Elhiszem hogy ez rosszul érint téged, én se csapkodnám földhöz magam örömömben, főleg mert az ilyen korú emberek szívesen vágják a szülő fejéhez hogy "nem a te életed meg majd mi megoldjuk" de amikor ott lesz már az éhező lányod-unokád, úgyse fogod hagyni őket híd alá menni.
Tudom hogy le leszek pontozva de engem hálistennek anyám anno lebeszélt a 19 évesen való gyerekvállalásról.
Elvégeztem teljes erőbedobással a főiskolát, megismertem a leendő férjemet, és 3 gyereket nevelünk együtt, az akkori pasi meg jól elkallódott persze (ő is ígérgetett fűt fát).
Persze nem 100% hogy így van nyilván vannak hirtelen gyökeresen megváltozó 20 évesek is akik hirtelenjében a munka hősei lesznek (holott addig nem) és elkényeztetett lányok akik hirtelen lemondanak mindenről- de lássuk be ez a ritkább.
Lebeszélni persze sehogy nem fogod tudni, hivatalosan felnőtt (csak gyakorlatban nem az se ő se a pasija de mindegy) nem mehetsz helyette a műtétre.
Sajnálom.
Az orvosira nem a bejutás a legproblémásabb amúgy, hanem a bent maradás végig- elnézést az offért.
Egy jófejű jótanuló valaki nagyjából bármit meg tud tanulni úgy hogy felvegyék, más kérdés hogy bírja e végig.
Orvos nem ezért nincs, mert M.o-n nincs elég kitűnő tanuló:DD
Persze, hogy nem azért de nem is elég hozzá a kitűnő bizonyítvány pl 2 emelt érettségi is kell hozzá, aminek az eredményét még nem is tudhatja mert csak most lesz a szóbeli, és pár % is számít.
De lényegében nem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!