Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy vegyem rá a lányomat...

Hogy vegyem rá a lányomat arra hogy elmenjen az abortuszra?

Figyelt kérdés
18 éves most érettségizik az idén. Már az írásbelije meg is van. Felvették egy nagyon jó és persze nagyon drága egyetemre méghozzá egézségügyi szakra. Akár orvos is lehetne belőlle, bármit elérhetne amit akar. Erre most becsúszott a gyerek. A pasija persze arra biztatja hogy tartsák meg, még el is akarja venni. Könyörgöm 20 éves és még az anyjánál lakik nincs semmilye csak egy érettségije. Alkalmi munkákból él. Abból akar gyereket nevelni? Miért akarja elrontani az életét azzal a gyerekkel? Pedig bőven rá érne még szülni.
2013. máj. 26. 16:50
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
49%
Jajj kedves anyuka, ez az utólsó kommented... Nagyon gáz vagy!!! Eddig kinyaltad a lánykád hátsóját, s most, hogy nem a te álmaidat akarja megvalósítani, hanem a saját életét élni, leveszed róla a kezed? Hát anya vagy te? Mikor legyen egy anya a lánya mellett, ha nem olyankor, amikor kisbabát vár???
2013. máj. 26. 17:06
 12/53 anonim ***** válasza:
76%
Honnan tudod, hogy felveszik? Még le sem ment a szóbeli. Egyébként semmit nem tudsz tenni, ha rávennéd az abortuszra, élete végéig nem tudná megbocsájtani... Inkább segíts neki, sok kismama van az egészségügyis egyetemeken (én is ilyenre járok), simán meg tudja csinálni baba mellett is, ha igazán akarja!
2013. máj. 26. 17:06
 13/53 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy a lányomnak is olyan élete legyen mint nekem volt annak idején. Én nem bántam meg hogy megszültem pedig fiatal voltam. De nagyon kemény volt, és azt akarom hogy neki jobb legyen. Féltem hogy nem bírkozna meg a gyerekkel, és elszúrná a jövöjét az életét. Tudom egy kis élet meg minden, de nekem a lányom jövője a legfontosabb.
2013. máj. 26. 17:11
 14/53 A kérdező kommentje:
Tudom hogy felveszik mivel végig kitünő volt, és nagyon okos lány.
2013. máj. 26. 17:12
 15/53 anonim ***** válasza:
44%
Ha a lányod jövője a legfontosabb, akkor segíts neki. Ne anyagilag, hanem támogatással.
2013. máj. 26. 17:12
 16/53 anonim ***** válasza:
71%

Hát kemény. Egyrészt én se ezt szánnám a lányomnak mert jó eséllyel nem maradnak együtt, a nélkülözés meg pénztelenség majd szépen felőrlik a kapcsolatot, főképp ha a lányod eddig igencsak el volt kényeztetve akkor nehezen tudom elképzelni hogy majd ügyesen beosztja albi díjra rezsire kajára mindenre a 25 ezres gyest meg 12 ezres családit.,..

Sajnos ez az a szitu hogy a nagyszülőkre fognak támaszkodni.

Elhiszem hogy ez rosszul érint téged, én se csapkodnám földhöz magam örömömben, főleg mert az ilyen korú emberek szívesen vágják a szülő fejéhez hogy "nem a te életed meg majd mi megoldjuk" de amikor ott lesz már az éhező lányod-unokád, úgyse fogod hagyni őket híd alá menni.

Tudom hogy le leszek pontozva de engem hálistennek anyám anno lebeszélt a 19 évesen való gyerekvállalásról.

Elvégeztem teljes erőbedobással a főiskolát, megismertem a leendő férjemet, és 3 gyereket nevelünk együtt, az akkori pasi meg jól elkallódott persze (ő is ígérgetett fűt fát).

Persze nem 100% hogy így van nyilván vannak hirtelen gyökeresen megváltozó 20 évesek is akik hirtelenjében a munka hősei lesznek (holott addig nem) és elkényeztetett lányok akik hirtelen lemondanak mindenről- de lássuk be ez a ritkább.

Lebeszélni persze sehogy nem fogod tudni, hivatalosan felnőtt (csak gyakorlatban nem az se ő se a pasija de mindegy) nem mehetsz helyette a műtétre.

Sajnálom.

2013. máj. 26. 17:14
 17/53 anonim ***** válasza:
59%
Ja hát az orvosira ha elég lenne a kitűnő bizonyítvány már rég több orvos lenne.
2013. máj. 26. 17:14
 18/53 A kérdező kommentje:
Azt próbálom. Segíteni neki azzal hogy ne akarjon munka nélküli anyuka lenni aki segélyből él. Azt akarom hogy egzisztenciája legyen. Egy nagy háza jó állása kocsija nyaralója és pénze arra amit csak szeretne. Hogy a születendő gyermekének is arany élete legyen.
2013. máj. 26. 17:17
 19/53 anonim ***** válasza:
75%

Az orvosira nem a bejutás a legproblémásabb amúgy, hanem a bent maradás végig- elnézést az offért.

Egy jófejű jótanuló valaki nagyjából bármit meg tud tanulni úgy hogy felvegyék, más kérdés hogy bírja e végig.

Orvos nem ezért nincs, mert M.o-n nincs elég kitűnő tanuló:DD

2013. máj. 26. 17:18
 20/53 anonim ***** válasza:
63%

Persze, hogy nem azért de nem is elég hozzá a kitűnő bizonyítvány pl 2 emelt érettségi is kell hozzá, aminek az eredményét még nem is tudhatja mert csak most lesz a szóbeli, és pár % is számít.

De lényegében nem ez a kérdés.

2013. máj. 26. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!