Ha egy 14 éves lány terhes lesz, akkor mi a helyes döntés szerintetek? Ha a ti lányotok lenne terhes ennyi idősen, mit javasolnátok neki?
Figyelt kérdés
Ha a fiatok lenne az apa, akkor mit szeretnétek hogy a lány tegyen?2013. máj. 21. 15:50
32/32 anonim válasza:
Én odafigyelő, szerető, jó családban nőttem fel, diplomás szülőkkel. Megbízható gyermek, jó tanuló voltam, gimibe, majd egyetemre mentem. Nem ittam, nem dohányoztam, még a füvet sem próbáltam,nem buliztam tiniként hajnalig és végül 20 évesen voltam együtt a párommal, de 14 évesen én is a közelébe kerültem annak, hogy lefeküdjek az akkori szerelmemmel, akivel 8 hónapja voltunk már együtt. (Ma is, 25 év után is jó barátok vagyunk azzal a fiúval.) És mint tudjuk, semmilyen fogamzásgátlás nem 100%-os. Szerintem nem helyes a részletek ismerete nélkül ilyen határozottan elítélni, ha ilyen helyzetbe kerülne valaki... 2 lányom van most még kisebbek szerencsére, de elnézve a fiatalokat 14 évesen veszélyesen nők és pasik már... Én a lányommal részletesen átbeszélve a dolgot azt hiszem elfogadnám a döntését és mindenben támogatnám. Egyik sem könnyű döntés, mindegyik rossz... Ha fiam lenne, akkor ahogy már itt írták rájuk bíznám a döntést és támogatnánk őket is, bárhogy is legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!