Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha egy 14 éves lány terhes...

Ha egy 14 éves lány terhes lesz, akkor mi a helyes döntés szerintetek? Ha a ti lányotok lenne terhes ennyi idősen, mit javasolnátok neki?

Figyelt kérdés
Ha a fiatok lenne az apa, akkor mit szeretnétek hogy a lány tegyen?
2013. máj. 21. 15:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
27%
Először is elgondolkodnék rajta hol szúrtam el. De mivel a gyerekem épsége és élete a legfontosabb és még nem érett egy gyerek kihordására így az elvetetés mellett lennék.
2013. máj. 21. 21:47
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagyok abortuszpárti de ebben az esetben az lenne a helyes döntés!
2013. máj. 22. 09:31
 13/32 anonim ***** válasza:
68%

A terhesség megszakítását javasolnám, de nem esnék szereptévesztésbe, tudnám, hogy az én dolgom az, hogy segítséget, tanácsot, információt nyújtsak. Dönteni a fiatalságnak kell...

(mindkét esetben ezt tenném)

2013. máj. 22. 10:58
 14/32 anonim ***** válasza:
25%
Először is laposan megvizsgálnám a bőröm színét. Ha nem az idén barnult, akkor természetesen megtartanánk, hiszen mégiscsak pízt hoz a házhó.
2013. máj. 22. 12:39
 15/32 anonim ***** válasza:
2%
Jól van, utolsó! Akkor te gondolom a saját lányodat is kényszerítenéd, hogy 14 évesen szüljön? Az más kérdés, hogy fel nem foghatom egy 14 éves kislánynak hogy jut eszébe szexelni egyáltalán...
2013. máj. 22. 12:52
 16/32 anonim ***** válasza:
1%
Láttam már abortuszról videót,de mindig nagyon felkavar,főleg amikor már 6-7hónapos a terhesség...
2013. máj. 22. 13:05
 17/32 anonim ***** válasza:
73%
Te agyatlan, abortusz max a 24. hetig van...
2013. máj. 22. 13:08
 18/32 anonim ***** válasza:
48%

Nincs helyes válasz. Abortusz? Én is látom, hogy ez tűnik a "legegyszerűbb" megoldásnak. DE: Életre szóló lelki sérüléseket szenvedhet, arról nem is beszélve, hogy ha az orvosok bakiznak, lehet, hogy meddővé válna.

Esetleg kihordani, megszülni és örökbe adni. Vagy megszülni, és befogadni a családba, és saját gyermekként nevelni az unokát. Ha pedig a lány felnő, és képes a saját lábára állni, onnantól nevelje tovább ő. De mindenképp megkérdezném a lányomat, ő mit szeretne, nem döntenék egyedül a sorsáról, 14 évesen már neki is lehet beleszólása.

Ha fiam lenne, nem szólnék bele a döntésbe, a lány családjára bíznám.

2013. máj. 22. 22:40
 19/32 anonim ***** válasza:
56%
Mindkét esetben az abortuszt javasolnám.
2013. máj. 22. 23:08
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
agyatlan...de ha már itt tartunk 12hetes kor után nem abortusznak nevezik,és hidd el,hogy van ahol később is megcsinálják...nézz utána.
2013. máj. 23. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!