Hogyan hatott az abortusz az életedre? Örülnék, ha röviden megírnád a kiváltó okait is. Csak olyanok írjanak, akiknek saját tapasztalatuk van.
20 eves voltam. Kikoltoztem kulfoldre, majd egz honapra ra megismerkedtem a parommal. Munkam olyan volt, hogy volt mikor kajara sem telt. Parom hozott kajat at, vett gyumolcsoket nekem, maskulonben nem tudom, hogy birtam volna. Tudni kell, hogy elotte ugy gondoltam otthon, hogy van egy kis penzem, ebbol megveszem a jegyet es megprobalok messze uj eletet kezdeni, vagy megolom magam. Depresszios voltam, elotte volt mar egy ongyilkossagi kiserletem, tehat tudtam, hogy tenyleg megtennem. Ezert volt, hogy szakma/nyelvtudas/penz nelkul jottem ki.
Baratomrol tudni kell, hogy vizummal tartozkodott az orszagban es maximum meg egy felevig tudott maradni. Egyebkent ekkor mi 3 honapja voltunk egyutt. Egyutt bereltuk a szobat es jol megvoltunk. Vedekeztunk, de egyik este lecsuszott rola az ovszer amit csak utolag vettunk eszre. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, nem volt kerdes, hogy mi legyen. Mikor 6 hetesen a nodokihoz kerultem (elotte 2 hetig csak vedonokhoz kuldozgettek), mar akkor latszott, hogy kevesbe fejlett a magzat. A doki nem is akarta elhinni, hogy mar 6 hetes. De persze, hogy nem tudott szegeny fejlodni, mikor volt, hogy 3 napon keresztul egy darab almat ettem csak, mert kajara nem tellett. Igy masfel hetet varni kellett abortuszig. Szerencsem volt, mert mindenki nagyon kedves volt es megerto, senkitol nem kaptam megjegyzest vagy lenezest.
Ennek 3 eve, mostmar tul vagyok rajta lelkileg. Persze akkor szornyen nehez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!