Sajnos nem tudjuk bevállalni a 3. gyerkőcöt. Segítség?
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy amikor elmegyek a nőgyógyászhoz ott kell-e szólnom hogy nem tartom meg a babát vagy csak el kell mennem a Családvédelemhez vagy hová. Mennyibe kerül a beavatkozás?
A válaszokat előre is köszönöm.
Utólag már minden nehézség, gond, indok, semmi ahhoz képest amit megtettünk. Most már úgy érzem, inkább egyedül bevállalnék már 6 gyereket mint ezt megtenni... Többet nem lehet az az ember aki volt. Nem tudok már a gyerekeimre úgy ránézni, hogy ne sajdulna bele a szívem a 3.-ért. Soha többet nem lesz önfeledt örömöm...
Ezentúl milyen hitelességgel mondhatom a gyerekeimnek, hogy ne tapossák el, üssék le a házban a pókot, hogy szent az élet, ha én a saját gyerekemet megöltem??? Engem ez megőrjít... Vajon nem lesz ugyanez ebben az esetben is? Át kell gondolni. Én nem is tudtam elképzelni előtte, hogy milyen lesz utána... Pedig sokat őrlődtem.
Létezik örökbeadás, örökbefogadás is a világon.
18 évesen Én is akkora suttyó voltam h az abortusz mellett döntöttem volna (suli, stb miatt), de most itt vagyok 23 évesen.. Szedek fog. gátlót, az esély gyakorlatilag 0 h teherbe essek.. jó vki nem szedhet gyógyszert, de van egy rakat védekezési módszer a világon.. A megszakitásos módszer meg a legnagyobb emberi butaság a világon......... Ha meg most teherbe esnék, akkor megtartanám.. Már azért azóta van annyi gógyim, meg munkám is.. Gondold meg!! ADD INKÁBB AKKOR ÖRÖKBE, MERT LEHET H MÁS CSALÁD ÖRÜLNE NEKI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!