Nagyobb gyerkőcöt vinnéd most oviba (kiscsoportos), ha lassan bármikor szülhetek?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy eddig bicajjal jártunk, de most már nem megy igazán, 38. hetet fogom tölteni, illetve, hogy sokat betegeskedett, és félek összeszed megint valamit. A gyerekorvos javasolta, hogy ne menjen már oviba jövőre legalább januárban, főleg, hogy jön az influenzás időszak is. Ti mit tanácsoltok?2011. dec. 29. 17:08
1/2 anonim válasza:
Én is otthon fognám bár nem az influenzás időszak miatt, hiszen az eltólódik tavaszig, és tavasszal meg jön a ROTA meg a CALICI meg az agyhártyagyulladás járvány-szóval akkor soha nem menne ha járványoktól függne.
De szerintem januárban, februárban nyugodtan otthon foghatod, az oviban is biztos megértik és nektek is kialakul a napirend és könnyebb lesz.
2/2 anonim válasza:
Nem.De nem csak a betegség veszélye miatt,hanem azért is,hogy nehogy azt érezze,hogy "lecserélted".
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-D
Üdv: 3 lányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!