Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Női sterilizáció után lett...

Női sterilizáció után lett bármi bajotok? Meg lehet ezt bánni?

Figyelt kérdés
dec. 5. 11:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy sima laparoszkópiás rutinműtét. Altatásban zajlik, lesz 3 pöttyszerű heged, de ennyi az egész. Szlovákiában nem elkötéssel csinálják (mert ugye ilyenkor fent áll a veszély, hogy a petevezeték regenerálja önmagát, ezért is van rá esély, hogy valaki teherbe esik utána, na meg persze kérdés, hogy Magyarországon normálisan megcsinálják-e, annyira nyomják a középkori szaporodási propagandát), hanem égetéssel. Meg ha már fizetsz érte, akkor az ember azért reméli, hogy normális munkát végeznek, elvégre a kórház jó híre forog kockán. Simán be is perelhetnéd, ha te sterilizáció után teherbe esel. Meg itt csak egy hónap gondolkodási idő van, nem pedig egy év. És a legfontosabb, hogy egyáltalán nem ítélkeznek feletted a kórházban. Nem akarnak meggyőzni, hogy ne tedd.
dec. 6. 19:17
 22/32 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, hogy külföldön rendesen megcsinálják. Magyarországról csak rosszakat hallottam, de én amúgy is 30 alatti vagyok.
dec. 6. 19:34
 23/32 anonim ***** válasza:
63%
Én most 29 évesen csináltattam meg, 18 éves kor fölött megcsinálják.
dec. 6. 19:36
 24/32 anonim ***** válasza:
40%

Nem "muszáj", létezik óvszer is. Vagy farkaspóz 😁

Én sem szedhetek hormont, de még úgysem műttetem meg magam, hogy nem akarok szülni soha.

dec. 6. 20:18
 25/32 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy nem 100%-os mószer, ismerek egy nőt, aki elkötés ellenére terhes lett. Szerencsétlen.

Az óvszert meg ha nem tudjátok használni, bénák vagytok, ennyi. HA neki nem áll fel benne vagy ezen veri a hisztit, az meg egyéni szoc. problém.

Exem is nyávogott a gumin - EXEM.

dec. 6. 20:20
 26/32 anonim ***** válasza:
Az óvszer is csak 97%os biztonságot nyújt.
dec. 6. 20:51
 27/32 A kérdező kommentje:

Te komolyan elhiszed, hogy valaki kimegy szlovákiába elkötteti magát, amire 0.1% esély, hogy visszagyógyjon, aztán hónapokig járkálgat spermavizsgálatra, nincsen benne sperma és az asszony terhes lesz? Komolyan elhiszed, hogy mind a 3 magyar ismerősödnek volt annyi pénze, hogy külföldre járkálgasson? Nem kell mindent elhinni amit mondanak az emberek. Pont ez lett nekem is vesztem, hogy a sok baromságot, amit mondtak az emberek elhittem. Hálistennek tanultam a hibámból mégegyszer nem hiszek el baromságokat. Amúgy is mindenki tudja, hogy az elköttetés a legbiztonságosabb módszer a védekezésre.

dec. 7. 11:31
 28/32 anonim ***** válasza:
83%

Hormonmentes spirál esetleg?

Ameddig félsz hogy megbánod inkább ne csináltasd meg a műtétet szerintem.

Húszonévesen én is gondolkodtam a műtéten, most pedig van egy gyerekem akit akartam…:)

dec. 8. 19:09
 29/32 A kérdező kommentje:
Vazektómiában és spermabankban állapodtunk meg végül. Biztosan tudjuk, hogy nem szeretnénk sajátot, de évi 50 ezer nem sok.
dec. 8. 19:55
 30/32 anonim válasza:

30+ petesejtemből (6 stimuláció) lett 1 gyerekem, az is donorral, mert szar volt a volt férjem spermája.

Hiába fagyasztatsz le 1 garnitúra petesejtet, vagy spermát, nem biztos, hogy elég lesz. A fagyasztás ront a minőségen is. Nem kívánom azt a kínt, amit akkor érezni fogtok, amikor a kudarcokat meg kell élni. :(

dec. 10. 05:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!