2., 3. császár vagy sterilizáció után más is tapasztalt olyat, hogy az ovuláció írtó fájdalmas, a menses pedig nagyon erős?
Figyelt kérdés
Ovulációkor úgy fáj a jobb petefészkem, hogy az algopyrin se hat, aztán átterjed a fájdalom a hasam többi részére. Bár akkor már nem olyan erős. De két napig tart, aztán elmúlik. Egyszer hőemelkedésem is lett tőle. Vélemények? Hasonló tapasztalat?2022. jan. 29. 20:52
1/5 anonim válasza:
Nekem az első császár utántol kezdve ez van.Összenoves okozza nálam.
2/5 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is, sajnos. És a vicc az egészben, hogy ha alá is vetném magam a műtétnek, hogy szétválasszák az összenőtt szerveimet, akkor annak következtében ugyanúgy összenőhet minden mindennel… 🤦🏼♀️
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnálom, hogy így jártunk. Legalább megnyugtattatok, hogy nem egyedi az esetem. Akkor javulásra ne is számítsak? 9 hónapja volt a harmadik császárom és a sterilizáció. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, ő mit mond.
2022. jan. 30. 10:29
4/5 anonim válasza:
Nekem 3 éves a legkisebb, nincs változás.
5/5 anonim válasza:
Nekem kicsivel jobb lett mint volt.Az első pár hónapban mikor biológiailag beindultam, akkor nospa+ fájdalomcsillapító mellett is alig bírtam menni.Ahhoz képest most nospa elég.Azt mondom ezzel már úgy megbirkózom.1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!