Szüléssel egybekötött sterilizáció?
Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy 2 gyerek után, a harmadik szülésekor egyúttal el is kössenek? Ha jól tudom, fél év gondolkodási időt kötelező kivárni, de bőven beleférek. Szóval lehet ezt "egy füst alatt"? Mert nyilván 3 gyerekkel nem lesz túl sok lehetőségem befeküdni emiatt 3 napra, segítségem semmi.2012. máj. 29. 13:41
1/6 anonim válasza:
Igen, megoldható, ha ezt szeretnéd. Egyik ismerősöm is elköttette magát. Semmi mellékhatása nincs ennek a beavatkozásnak, ugyanúgy él, mint azelőtt. Annyi a különbség, hogy azóta óramű pontossággal jön meg a menzesze. De se nem erősebb, se nem hosszabb.
2/6 A kérdező kommentje:
és sima szüléssel is lehet ilyet, vagy csak császárnál? Nem tudom, laparoszkópiás műtét-e ez, vagy csak hüvelyi...
2012. máj. 29. 13:54
3/6 anonim válasza:
Neki azt tanácsolta a dokija, hogy mindenképpen ragaszkodjon a laparoszkópiás műtéthez, mivel az egyszerűbb, és hamarabb felgyógyul, mivel kicsi a műtéti heg, és nem fáj annyira. A laparoszkópiás operáció esetén 1 napra kell csak befeküdni.
4/6 anonim válasza:
Kértem én is. Császár közben elvégezték két éve. Azóta minden rendben, szépen visszaállta már a ciklusom is. nekem nem kértek fél év gondolkodási időt, de 3. gyerek volt és 38 éves.
6/6 anonim válasza:
Mostmár 60000-Ft körül kell fizetni érte, ha nincs egèszségügyi gond. A Sote I. fél egy év a gondolkodàsi idő. Nekem császárnál csinálták. De a doki azt mondta csak a császár közben derűl ki, mennyire vérrel telt a pete vezeték. Ha nagyon akkor az elvérzés vesszélye miatt nem kötik el. Nekem szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!