Anyukák, ezeket lehet gőzben sterilizálni?
Régen volt már, hogy sterizni kellett, de most újra elővettem a dolgokat:
- Avent készlet (mellszívó, poharak, fedők, műa. kiskanál, üvegek minden tartozékkal)
- Avent és MAM bimbóvédő
- NUK játszócumi (és a műa. tok?)
- a rágókákat szerintem nem szabad...
- fém evőeszközök
- puha szélű műa. kanál, amihez kétrekeszes utazóedény is van (Tescoban vettem anno, nem tudom a márkáját, talán Baby Bruin..)
Bocsi a laikus kérdésekért, de már nem emlékszem, mit lehetett és mit nem, most meg nem akarok kísérletezni. Anno elfolyattam már pár dolgot a gőzben... :) :S
Köszi!
Szia,
Avent cuccokat mindent lehet, a kiskanal kivetelevel.
Nuk cumit igen, tokjat nem.
Ragokat nem.
Fem evoeszkozt szerintem lehet,bar nem probaltam.
Amiben nem vagyok biztos, hogy beletehetem, azt sterilizalo folyadekba teszem. Chicco folyadek, tescoban, bababoltokban lehet kapni. Egy liter 1000-2000 ft kozt van, attol fuggoen, hol veszed. Minden mehet bele, ragoka, kiskanal, ebben sterilizaltam fem kiskanalat pl. Espumisannak is. Ra van irva a higitas, fel oraig kell benne tartani a cuccokat. Szerintem megeri ezt hasznalni, ha nem vagy biztos, hogy mehet e a gozbe. :-)
Kellemes tovabbi babavarast neked.
Hol tartasz? :-)
Köszi a választ. :)
Az aventos kanalat már beleraktam, bírta is szerencsére. A másik puhát inkább nem, szerintem az nem bírná. A többi szerintem is jó lesz így.
Igen, a sterilöttyöt ismerem, a rágókák már áznak is benne. :)
Még max. 7 hetem van....
Nekem multi gépem van. Sterilizátor, üvegmelegítő és ételolvasztó-gőzben főző funkciója van. Olyan értelemben működik elektromosan, hogy bedugom az aljzatba:), de egyébként vizet kell aláönteni és azt párologtatja el.
Hát, rágókát is olvasztottam már szét vele... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!