Melyik szomszédos országban vállalnak sterilizációt?
Érdekelne, hogy mely országban vállalnak ilyet beavatkozást és mennyiért. Úgy tudom Ausztriában nincs törvényi szabályozás, ami a nők testét illeti és szeretnék mindenképp túl lenni rajta. Gyerekem nincs, nem is szeretnék soha, abszolút távol áll tőlem az anyaság viszont fogamzásgátlót nem szedhetek trombózis hajlam miatt, a gumi tudjuk menyire kényelmes. Előre is köszönöm a válaszokat
N 23
Azt teszel amit akarsz. Nem vagyok se térítő, se habzó szájú abortuszellenző. Csak egy hasonló korú fiatal nő, aki megmerte írni neked, hogy 2 évvel máshogy gondolkozott mint ma. Ha ez téged felháborít akkor sajnálom.
Milyen választ vársz?
Írj a környező országok anyanyelvén hasonló fórumokra, és szerezz infót, mert itt szerintem senkitől nem fogsz kapni - 100% biztos infót erről.
Nos, ha semmit nem találsz, akkor valószínű nincs ilyen hely, ennyi.
Ha meg nem tudod elfogadni más véleményét és tanácsát, akkor ne írj ki kérdést ilyen oldalra.
Egyébként amilyen megnyilvánulásod van, javaslom is hogy legyen gyereked.
Jó éjszakát.
Kritikan aluli a stilusod, kerdezo.
A gumi pont jo erre a celra, ha nem kell gyerek soha.
Szerintem sem jó ötlet, mert én is így gondoltam, de most 27 évesen alig várom, hogy végre sikerüljön a baba. De mindegy ez csak rád tartozik.
Ausztriában annyit tudok, hogy 25 év a korhatár.
Egy cseh brnoi klinikát tudok neked linkelni itt 21 év a korhatár és két hét várakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!