Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik szomszédos országban...

Melyik szomszédos országban vállalnak sterilizációt?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy mely országban vállalnak ilyet beavatkozást és mennyiért. Úgy tudom Ausztriában nincs törvényi szabályozás, ami a nők testét illeti és szeretnék mindenképp túl lenni rajta. Gyerekem nincs, nem is szeretnék soha, abszolút távol áll tőlem az anyaság viszont fogamzásgátlót nem szedhetek trombózis hajlam miatt, a gumi tudjuk menyire kényelmes. Előre is köszönöm a válaszokat

N 23

2018. jan. 12. 21:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
Hagyjátok már a kérdezőt, én sem akartam, sőt 27 évesen a kolléganőm gyerekét se mertem megfogni, nem találtam cukinak őket. Viszont ilyen drasztikus dolog mégse fordult meg a fejemben szerencsére, mert most nem lenne 2 szép gyerekem. Szóval, ha valaki egy ilyen dolgot eldönt, az szerintem tényleg nem akar.
2018. jan. 13. 07:37
 22/27 anonim válasza:
83%

18 és 21 év felett (durvább helyeken 25) a nem degenerált kamukeresztény országokban megengedik. Szlovákia, Csehország, stb... 500 euró körül mozog az ára.

Magyarországon 40 év fölött lehet (ha találsz rá dokit. Sok sikert, próbálta már ismerősöm, elküldték még úgy is a fenébe hogy legális lett volna.)

Az senkit nem érdekel ebben a nyomorult kis országban hogy önrendelkezésről szóló alkotmányos alapjogot sért az ilyen szintű korlátozása... Sok sikert!

2018. jan. 13. 09:37
 23/27 anonim válasza:
77%
Komolyan egy-két válaszadó a stíluson van fennakadva egy ilyen témában? Gondoljatok bele a kérdező milyen kritikákat kaphat amiatt nap mint nap, hogy rendelkezni akar a saját élete felett...
2018. jan. 13. 09:39
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
2018. máj. 25. 11:19
 25/27 12reka válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szard le azokat, akik csak papolnak neked a gyerekekről. 21 vagyok, utálom őket és van pár egészségügyi dolog is, amit nem örökítenék tovább, tehát van ok elég.

Köszönöm, hogy van itt néhány hasznos link is :)

2019. júl. 3. 11:40
 26/27 anonim válasza:

Én nem tudok helyet, ahol elvállalnák, és nem is tudnám megengedni magamnak anyagilag, csak annyit akartam mondani, hogy én támogatlak. :)

Nem mindenkinek való a gyerek, és nem is mindenki akar. Én se akarok, sose akartam. 3 éve szedek fogalmazásgátlót, folyamatosan szarul vagyok tőle, pedig több félét is próbáltam.

Jó lenne ha a nők rendelkezhetnének a saját testük felett.

2022. ápr. 15. 12:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Szlovákia. Érdemes hitelt felvenni, mert pár év alatt visszahozza az árát, h nem kell bogyó.
2022. ápr. 15. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!