Melyik szomszédos országban vállalnak sterilizációt?
Érdekelne, hogy mely országban vállalnak ilyet beavatkozást és mennyiért. Úgy tudom Ausztriában nincs törvényi szabályozás, ami a nők testét illeti és szeretnék mindenképp túl lenni rajta. Gyerekem nincs, nem is szeretnék soha, abszolút távol áll tőlem az anyaság viszont fogamzásgátlót nem szedhetek trombózis hajlam miatt, a gumi tudjuk menyire kényelmes. Előre is köszönöm a válaszokat
N 23
18 és 21 év felett (durvább helyeken 25) a nem degenerált kamukeresztény országokban megengedik. Szlovákia, Csehország, stb... 500 euró körül mozog az ára.
Magyarországon 40 év fölött lehet (ha találsz rá dokit. Sok sikert, próbálta már ismerősöm, elküldték még úgy is a fenébe hogy legális lett volna.)
Az senkit nem érdekel ebben a nyomorult kis országban hogy önrendelkezésről szóló alkotmányos alapjogot sért az ilyen szintű korlátozása... Sok sikert!
Kedves Kérdező!
Szard le azokat, akik csak papolnak neked a gyerekekről. 21 vagyok, utálom őket és van pár egészségügyi dolog is, amit nem örökítenék tovább, tehát van ok elég.
Köszönöm, hogy van itt néhány hasznos link is :)
Én nem tudok helyet, ahol elvállalnák, és nem is tudnám megengedni magamnak anyagilag, csak annyit akartam mondani, hogy én támogatlak. :)
Nem mindenkinek való a gyerek, és nem is mindenki akar. Én se akarok, sose akartam. 3 éve szedek fogalmazásgátlót, folyamatosan szarul vagyok tőle, pedig több félét is próbáltam.
Jó lenne ha a nők rendelkezhetnének a saját testük felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!