Melyik szomszédos országban vállalnak sterilizációt?
Érdekelne, hogy mely országban vállalnak ilyet beavatkozást és mennyiért. Úgy tudom Ausztriában nincs törvényi szabályozás, ami a nők testét illeti és szeretnék mindenképp túl lenni rajta. Gyerekem nincs, nem is szeretnék soha, abszolút távol áll tőlem az anyaság viszont fogamzásgátlót nem szedhetek trombózis hajlam miatt, a gumi tudjuk menyire kényelmes. Előre is köszönöm a válaszokat
N 23
22 éves vagyok, hasonlóan gondolkodok. Világ életemben írtóztam a nálam kisebbektől, az évek múlásával pedig egyre biztosabb vagyok a dolgomban. Megjegyzem 4 éve párkapcsolatban élek, halálosan szerelmes vagyok, a jelenlegi párommal el tudom képzelni az életem. Szerencsére ő is ugyanúgy gondolkodik a gyerekvállalásról, mint én.
Én elhiszem, hogy sokan meggondolják magukat, illetve, hogyha jön egy partner akiben megbíznak felmerül a dolog, de sokan valóban egy életre hoznak döntést, és ha teszem azt ne adj isten meg is bánják, inkább ők szenvedjenek, mint a z esetlegesen bevállalt gyerek aki megszületett aztán nem tud vele a saját anyja mit kezdeni, nincs meg az érzelmi kötődés és a megfelelő gondoskodás. Lehet, hogy a kérdező 'arrogánsan' válaszol, de higyjétek el sokan végig hallgattuk már ezeket az 'ellenérveket' , egy idő után sajnos tényleg agresszívvá teszi az embert a 'jó tanács'.
Illetve figyelem a kérdést , mert a válasz engem is érdekel :)
Szlovákiában 569 euro, 18 éven felülieknek. Ennek a klinikának a vezetője és a személyzet nagy része magyar nemzetiségű, itt minden infot megtalálsz:
Nem olvastam át a válaszokat.
Egy fiatal férfi művi meddővé tételéről olvastam egy blogon. Neki Szlovákiában csináltak a műtétet, épp azért választotta azt az országot, mert ott nem voltak törvényi kikötések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!