Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik szomszédos országban...

Melyik szomszédos országban vállalnak sterilizációt?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy mely országban vállalnak ilyet beavatkozást és mennyiért. Úgy tudom Ausztriában nincs törvényi szabályozás, ami a nők testét illeti és szeretnék mindenképp túl lenni rajta. Gyerekem nincs, nem is szeretnék soha, abszolút távol áll tőlem az anyaság viszont fogamzásgátlót nem szedhetek trombózis hajlam miatt, a gumi tudjuk menyire kényelmes. Előre is köszönöm a válaszokat

N 23

2018. jan. 12. 21:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Miért, hogyan kéne reagálnom? Pitizni kéne a válaszadónak, amiért kéretlenül tanácsot ad? Tudjátok hányszor hallgattam ezt végig? Nem szeretem a gyerekeket, rokongyerekekkel sem tudok mit kezdeni, azt se tudom hogy kell őket megfogni. Nekem nem való gyerek, minden porcikám irtózik az egésztől. Érdekes, ha valaki gyereket akar, azt senki sem kérdőjelezi meg, de ha egy nő ki merészeli jelenteni, hogy nem akar, akkor jönnek a kéretlen tanácsok. Ahhoz képest elég sokan megbánják a dolgot... Utolsó, látom te sem bírtad ki. De azért köszönöm, ez hasznos volt.
2018. jan. 12. 22:37
 12/27 anonim ***** válasza:
26%
Irritaloan pokhendi vagy😹
2018. jan. 12. 22:44
 13/27 anonim ***** válasza:
8%
Ja, toroltesd nyugodtan a kis lelkednek nem tetszo valaszokat. Van ra mod!
2018. jan. 12. 22:45
 14/27 anonim ***** válasza:
26%
Ezzel a bunkó stílussal kérdező, jobb is hogy nem szaporodsz.
2018. jan. 12. 22:52
 15/27 A kérdező kommentje:
Persze, mindenki pökhendi, aki szóvá teszi, ha nem arra válaszoltak, amit kérdezett... Nem töröltettem semmit, paranoid vagy?
2018. jan. 12. 22:53
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Ez engem is érdekelne, 30 éves vagyok utálom a kölyköket, soha nem akarok, ha megtudod hol csinálnak ilyet akkor légyszi írj rám. Írok privátban.
2018. jan. 12. 23:13
 17/27 anonim válasza:
94%

22 éves vagyok, hasonlóan gondolkodok. Világ életemben írtóztam a nálam kisebbektől, az évek múlásával pedig egyre biztosabb vagyok a dolgomban. Megjegyzem 4 éve párkapcsolatban élek, halálosan szerelmes vagyok, a jelenlegi párommal el tudom képzelni az életem. Szerencsére ő is ugyanúgy gondolkodik a gyerekvállalásról, mint én.

Én elhiszem, hogy sokan meggondolják magukat, illetve, hogyha jön egy partner akiben megbíznak felmerül a dolog, de sokan valóban egy életre hoznak döntést, és ha teszem azt ne adj isten meg is bánják, inkább ők szenvedjenek, mint a z esetlegesen bevállalt gyerek aki megszületett aztán nem tud vele a saját anyja mit kezdeni, nincs meg az érzelmi kötődés és a megfelelő gondoskodás. Lehet, hogy a kérdező 'arrogánsan' válaszol, de higyjétek el sokan végig hallgattuk már ezeket az 'ellenérveket' , egy idő után sajnos tényleg agresszívvá teszi az embert a 'jó tanács'.

Illetve figyelem a kérdést , mert a válasz engem is érdekel :)

2018. jan. 12. 23:32
 18/27 anonim ***** válasza:
97%

Szlovákiában 569 euro, 18 éven felülieknek. Ennek a klinikának a vezetője és a személyzet nagy része magyar nemzetiségű, itt minden infot megtalálsz:

[link]

2018. jan. 12. 23:59
 19/27 Metionin ***** válasza:
98%
Szlovákiát találtam én is csak de lehet hogy más szomszédos országban is van.
2018. jan. 13. 00:10
 20/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem olvastam át a válaszokat.

Egy fiatal férfi művi meddővé tételéről olvastam egy blogon. Neki Szlovákiában csináltak a műtétet, épp azért választotta azt az országot, mert ott nem voltak törvényi kikötések.

2018. jan. 13. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!