Női sterilizáció után lett bármi bajotok? Meg lehet ezt bánni?
Figyelt kérdés
dec. 5. 11:59
1/32 anonim válasza:
Egy cseppet sem bántam meg. Egyedül azt sajnálom, hogy nem lehetett már huszonévesen.
2/32 A kérdező kommentje:
Hát én huszonévesen szeretném külföldön. Tudom, hogy nem szeretnék később se. De parázom a műtéttől meg a szövődményektől. Egy kicsit attól is parázom megbánom-e.
dec. 5. 12:10
3/32 A kérdező kommentje:
Az a baj ez most kényszerdöntés.
dec. 5. 12:11
4/32 anonim válasza:
Senki nem kényszerít rá. Szinte biztos, hogy meg fogod bánni, de hajrá.
5/32 A kérdező kommentje:
Álomvilágban élsz 4-es
dec. 5. 12:16
7/32 A kérdező kommentje:
Mert nem mindenki szedhet hormont, a fizikai akadály meg semmit se ér.
dec. 5. 12:31
8/32 anonim válasza:
Egészségügyi oka van, vagy mégis mitől lenne muszáj?
9/32 anonim válasza:
Nem lett semmi bajom, meg lehet bánni, ami nekem ugyan nem sikerült, de addigra volt már 3 gyerekem, ez nyilván segített benne.
10/32 anonim válasza:
Ha ketsegeid vannak, varj meg egy kicsit. Egeszsegugyi vonzata nem lesz, akkor lenne, ha mindent kipakolnanak, de ugye csak elkotes/egetes van, a hormonrendszered marad a regi, a tested mukodni fog ugyanugy, csak nem esel teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!