Női sterilizáció után lett bármi bajotok? Meg lehet ezt bánni?
Biztos, hogy meg fogod bánni, főleg ha még nincs gyereked. És azért fogod megbánni, nem akarod ezt igazából.
Olyat én még nem hallottam amúgy, hogy valaki rendeltetésszerű óvszer használat mellett teherbe essen. Az meg egyszerűen hihetetlen, hogy valakinek folyton elszakad. Akkor gyenge minőséget vásárol.
Ha meg a pasid kéri ezt, akkor az egy barbár, kötesse el magát ő.
Dehogynem,hanyan gondoljak meg magukat ido kozben. Teljesen mas huszoneveskent, mint kozelebb a negyvenhez. Mashogy latod az eleted is mar.
En nem mondom, hogy mindenki tutira gyereket akar, aki korabban nem es meggondolja magat kesobb, csak azt, hogy ez elofordul.
#7! Kb 3millió védekezési mód van. Én nem írtam, hogy biztos, de valószínű. Aki a húszas éveiben nem akar gyereket, annak 90százaléka később akar. A maradék 10 meg a klimax után bánja meg. Vagy amikor rádöbben, hogy a pasija 50 évesen is csinálhat gyereket bárkinek és fog is.
Szinte biztos, hogy nem azzal leszel egész életedben, akivel most vagy. Ha meg a pasikád olyan biztos lenne a kapcsolatotokban, meg hogy ő se akar gyereket soha, önként és dalolva menne elköttetni magát, ami sokkal egyszerűbb és olcsóbb. De minimum gumit húzna addig is.
Kérdező. 3 embert is ismerek,aki elkötés utàn lett terhes, az sem 100%,ahogy semmi sem. 11# Az óvszer rendeltetésszerűen használva, kb 97% os biztonságú, jelen én úgy esten teherbe,hogy rendeltetésszerűen használtuk, elejétől a végéig, a menstruáció utolsó napján, konkrétan még pecsételő vérzésem volt. Fizikai képtelenség, de aki jönni akar az jönni fog.
Ha félsz hogy megbánod, esetleg annak nézz utána,hogy petesejtet tudnál e lefagyasztatni. Ha igen, és elkőtik az átjárást, akkor beültetéssel még lehet gyereked, ha nagyon akarsz.
17
Én is ezt papolom mindenkinek, hogy semmit se ér az óvszer. Mi meg nem is tudjuk használni ahogy kellene. (Jajj, nem kell kioktatni hogyan kell használni.) Tudom, hogy az elkötés se biztos, azért is gondolkodunk, hogy mindkettőnket elköttessük.
Szia! Február végén voltam Szlovákiában sterilizáción. Semmi szövődmény nincs, ugyanúgy menstruálsz, csak nem esel teherbe. Életem legjobb döntése volt, soha nem akartam és nem is akarok gyereket.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!