Miért hiányzik az emberekből az empátia, ha valaki aburtuszra megy vagy be vesz egy magzatelhajtó tablettát?
Nekem szörnyű gyerekkorom volt és pontosan tudom milyen az, amikor a bántalmazó családi dinamikát viszik tovább. Illetve nem akarták, hogy megszülessen. Senkinek nem kívánom.
Soha nem ítélkeztem még egy nő felett se.
Lehet látni az oldalon, hogy azt hiszi a többség, hogy romák csinálnak csak ilyet, fiatalok vagy tanulatlanok.
Tapasztalataim alapján meg, aki szeret szexelni és van egy normális férfi, akivel szerelmesek is terhes lehet.
Illetve van esze, tudja jól mennyire káros bármilyen gyógyszer vagy fogamzásgátló a szervezetre, ő is terhes lehet.
Ítélkeztek, de semmit se tudtok. Nincs empátia. Inkább ez a tanulatlanság jele.
Szerintem itt irigység áll a háttérben. Nem szexelt még soha egy jót, aki ítélkezik és ki akarja oktatni a másikat hogyan védekezzen. Szerintem ti nem tudjátok milyen érzés védekezés nélkül. Az is lehet soha nem élveztétek a szexet.
Na de hogyan szüljek, ha szerinted nem szexelek? Vagy ha mégis, akkor csak fekszek, mint egy darab fa, ezért nem esek teherbe?
Egyik mondatod agyoncsapja a másikat. Ideje törölni.
Persze, hogy troll. Ilyen ostoba ember csak nincs😂
"Soha nem ítélkeztem még egy nő felett se."
Ahhoz képest itt szapul mindenkit, aki nem jár havonta abortuszra, mint ő. Empátia gyöngye 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!