Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért hiányzik az emberekből...

Miért hiányzik az emberekből az empátia, ha valaki aburtuszra megy vagy be vesz egy magzatelhajtó tablettát?

Figyelt kérdés

Nekem szörnyű gyerekkorom volt és pontosan tudom milyen az, amikor a bántalmazó családi dinamikát viszik tovább. Illetve nem akarták, hogy megszülessen. Senkinek nem kívánom.

Soha nem ítélkeztem még egy nő felett se.

Lehet látni az oldalon, hogy azt hiszi a többség, hogy romák csinálnak csak ilyet, fiatalok vagy tanulatlanok.

Tapasztalataim alapján meg, aki szeret szexelni és van egy normális férfi, akivel szerelmesek is terhes lehet.

Illetve van esze, tudja jól mennyire káros bármilyen gyógyszer vagy fogamzásgátló a szervezetre, ő is terhes lehet.

Ítélkeztek, de semmit se tudtok. Nincs empátia. Inkább ez a tanulatlanság jele.

Szerintem itt irigység áll a háttérben. Nem szexelt még soha egy jót, aki ítélkezik és ki akarja oktatni a másikat hogyan védekezzen. Szerintem ti nem tudjátok milyen érzés védekezés nélkül. Az is lehet soha nem élveztétek a szexet.

tegnap 17:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

"Miért hiányzik az emberekből az empátia, ha valaki aburtuszra megy vagy be vesz egy magzatelhajtó tablettát?"

Kérdezi ezt az, aki egy dugást többre tart egy ember életénél?🤣

Nem cica, mi sose szexeltünk egy jót. Örülj neki, hogy feltaláltad a spanyol viaszt😂

Én azt hittem, ezen az oldalon már nem érhet meglepetés, de ilyen ostoba embert még itt se láttam.

#3! Tuti, hogy azt is ő írta ki.

tegnap 21:19
 22/35 A kérdező kommentje:
Egyébként a sok probléma elviselése mellett is lehet terhes bárki. Még vazektómia után is van esély a terhességre. Annyira értelmetlen ítélkezni. Nekem is azt mondtátok egyik kérdésnél, hogy c*gány vagyok és azért nem tudok védekezni. Nos, 11 éve vagyok együtt a férjemmel, 17 éve menstruálok és 14 éve élek bőven aktív szexuális életet. Akkor hogy hogy eddig nem voltam terhes, ha annyira nem tudok védekezni? Várom a magyarázatot. Tudjátok mit? Inkább hagyjuk. Össze vissza általánosítatok. Csak nehogy az legyen, hogy változókorban elkezditek élvezni a szexet, aztán 50 évesen terhesek lesztek, mert akkor csúnyán vissza fog nyalni a fagyi. Szépen jegyezzétek ezt meg, aztán mindig legyen ez a fejetekben. Mert egyszer még ti is élvezhetitek a szexet. Semmi sem örök.
tegnap 21:20
 23/35 anonim ***** válasza:
66%

Mert nem érzek empátiát az iránt,aki kényelemből megöli a babáját/gyermekét/embrióját.

Mindegy,hogy hívjuk! Megöli. Pont.

Nem,nem vagyok vallásos. De csak az embrió iránt érzek empátiát, aki nem kap esélyt védekezni!

tegnap 21:26
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

,,Akkor hogy hogy eddig nem voltam terhes, ha annyira nem tudok védekezni? Várom a magyarázatot.”

Reméljük azért, mert meddő vagy :)

tegnap 21:26
 25/35 A kérdező kommentje:

Fhú gec, ti nagyon buták vagytok.

Szerintetek kényelemből dobok ki 200 ezret?

Igen, tuti meddő vagyok TERHESEN.

Mondjál még ilyen agyzsibbasztó hülyeségeket, legalább jól alszom.

tegnap 21:31
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Kívánok neked minden hónapra egy abortuszt. Kellemes ünnepeket!
tegnap 21:33
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fadarab nem esik teherbe, akkor szerinted aki nemi erőszakból lesz terhes, az élvezi? Ostoba allat.
tegnap 21:33
 28/35 A kérdező kommentje:
Fhú itt nagyon elszaparodtak már abuta emberek, bocsánat, de további jó szórakozást!
tegnap 21:37
 29/35 A kérdező kommentje:
Az a szomorú, hogy ilyen emberek gyártják halomra a gyereket nyomorba, akik nem tudnak gondolkozni, aztán viszik tovább a primitív gondolkodást. Borzalmas milyen vilàgot élünk! Szegény gyerekek. Őket sajnálom leginkább.
tegnap 21:43
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Hú, szegény gyerek! Inkább a tiedet sajnáljuk, hogy ilyen ostoba anyja van. Akár megtartod, akár nem, el van b@szva az élete szerencsétlennek.
tegnap 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!