Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért hiányzik az emberekből...

Miért hiányzik az emberekből az empátia, ha valaki aburtuszra megy vagy be vesz egy magzatelhajtó tablettát?

Figyelt kérdés

Nekem szörnyű gyerekkorom volt és pontosan tudom milyen az, amikor a bántalmazó családi dinamikát viszik tovább. Illetve nem akarták, hogy megszülessen. Senkinek nem kívánom.

Soha nem ítélkeztem még egy nő felett se.

Lehet látni az oldalon, hogy azt hiszi a többség, hogy romák csinálnak csak ilyet, fiatalok vagy tanulatlanok.

Tapasztalataim alapján meg, aki szeret szexelni és van egy normális férfi, akivel szerelmesek is terhes lehet.

Illetve van esze, tudja jól mennyire káros bármilyen gyógyszer vagy fogamzásgátló a szervezetre, ő is terhes lehet.

Ítélkeztek, de semmit se tudtok. Nincs empátia. Inkább ez a tanulatlanság jele.

Szerintem itt irigység áll a háttérben. Nem szexelt még soha egy jót, aki ítélkezik és ki akarja oktatni a másikat hogyan védekezzen. Szerintem ti nem tudjátok milyen érzés védekezés nélkül. Az is lehet soha nem élveztétek a szexet.

tegnap 17:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
36 éves vagyok, 18 éves korom óta élek szexuális életet. Soha nem szakadt ki a gumi!!! Tanuld meg használni! Nem normális dolog amit írtál!
tegnap 18:50
 12/35 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a kérdező egy férfi, aki nem akar óvszert húzni.

10 éve vagyok a párommal, vele voltam csak életemben, amióta együtt vagyunk, óvszert használunk (vagy gyereket tervezünk). Sosem szakadt el, sosem lett tervezetlenül gyerekünk. Akkor szakad ki ilyen gyakran az óvszer, ha nagyon száraz a nő. Próbálj síkosítót használni, vagy másik óvszer méretet. Szexeltem óvszer nélkül és azzal is, nőként én kb semmi különbséget nem érzek. Sokkal jobb megoldás, mint a hobbi abortusz.

tegnap 19:10
 13/35 anonim ***** válasza:
80%
Azért hiányzik az empátia mert gondolkodni képes, egészséges ember vagyok. Számomra nincs mentség az abortuszra, kivéve ha beteg a magzat, illetve ha erőszakból fogant. Nem tudom sajnálni aki nem védekezik, illetve aki azt sem tudja egy hét múlva mit eszik, nincs munkája, nulla egzisztencia de a kukit habzsolja védekezés nélkül.
tegnap 19:11
 14/35 anonim ***** válasza:
95%

Ugye az megvan, hogy nem csak az óvszer és a tabletta létezik? Spirál (van hormonmentes), pesszárium, méhszájsapka (utóbbiak spermiciddel együtt biztonságosak)... Ha beüt mégis egy védekezési hiba akkor eseményutáni tabletta is létezik.

33 vagyok, 16 éves korom óta élek nemi életet, csak akkor lettem terhes, amikor gyereket akartunk. Hormonokat nem szedhetek, sose szedtem fogamzásgátlót, mégsem lettem csak úgy terhes, mert védekeztünk máshogy. Nem, nem vagyok irigy azokra, akik abortuszra kellett menjenek, mert ők "szexeltek egy jót", nem csak védekezés nélkül lehet élvezni. (Tudom milyen védekezés nélkül, hisz van gyerekem, akit akartunk). Semmivel sem nagyobb élvezet, mint pl spirállal (azom van a szülés óta, hormonmentes), vagy pesszáriummal (gyerek előtt használtam, meg óvszert).

tegnap 19:44
 15/35 anonim ***** válasza:
62%
Nem ítélem el, ha valaki abortuszra kényszerül. Elítélem, ha valaki az abortuszt fogamzásgátlásra használja. Aki nem hajlamos genetikailag trombózisra, nyugodtan használhat hormonális fogamzásgátlást, csak egy jó orvos kell, aki megtalálja a megfelelő gyógyszert, néha nem az első lesz a megfelelő. A fogamzásgátló nem méreg, hanem egy hormon, amit a szervezeted is termel. A fogamzásgátló szedése csökkenti a petefészekrák kockázatát. Én 2x 10 évig szedtem, semmi bajom tőle. De ha ennyire ódzkodsz tőle, vannak más lehetőségek is. Az abortusz egy műtét, annak minden kockázatával.
tegnap 20:00
 16/35 anonim ***** válasza:
85%

Ítélkeztek, de semmit se tudtok. Nincs empátia. Inkább ez a tanulatlanság jele.

Szerintem itt irigység áll a háttérben. Nem szexelt még soha egy jót, aki ítélkezik és ki akarja oktatni a másikat hogyan védekezzen.

Tanulatlanság lenne, hogy valaki képes védekezni, és nem érti, más miért nem? Irigy lennék arra, aki oda jut, hogy kikapartatja a gyerekét???

Te hülye vagy.

tegnap 20:40
 17/35 A kérdező kommentje:

Továbbra is a butaságokat horadtok össze. Nincs energiám elmagyarázni a dolgokat.

Abban biztos vagyok, ha nem éreztek külömbséget, ti sose élveztétek a szexet. Úgy könnyű nem teherbe esni, ha abszolút írtóztok a szextől és fogat összeszorítva feküdtök egy fadarabként.

tegnap 20:43
 18/35 A kérdező kommentje:
Azt kellene megértenetek, hogy nem mindenkinek kínszenvedés a szex.
tegnap 20:50
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
De akkor magyarázd már el, hogy miben befolyásol pl egy spirál? Nem érezni, nem zavar semmiben, ráadásul aki nem akar gyereket annak felszabadító is, hogy nem kell vele foglalkozni, szexel ott és azzal akivel akar, nem lesz terhes. Felrakják, évekig elvan ott, az éves rákszűrésen ellenőrzi a doki és ennyi. Nem kell stresszelni, hogy mi van, ha terhes lesz, nem kell naponta szedni, felrakni, felhúzni... Semmit, egyszer az orvos felteszi és kész. Aki abortuszra megy az nem akar gyereket. Mi a felszabadítóbb érzés, amitől bártabban szexel valaki: stresszelni, hogyha terhes lesz akkor műtét, egy baromi megalázó procedúrával, vagy védekezve, következmények nélkül?
tegnap 20:57
 20/35 A kérdező kommentje:
Annak ellenére kellemetlen és szúró érzés lehet a hormonementes spirál, hogy visszavágják. Erősebb és fájdalmasabb menstruációt okozhat. Van aki kopasz lett a spiráltól. Van aki depressziós. Hiába hormonmentes, ha egy csomó problémát előidézhet. Gyakorlatilag olyan, mint egy szilikon mell.
tegnap 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!