Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért hiányzik az emberekből...

Miért hiányzik az emberekből az empátia, ha valaki aburtuszra megy vagy be vesz egy magzatelhajtó tablettát?

Figyelt kérdés

Nekem szörnyű gyerekkorom volt és pontosan tudom milyen az, amikor a bántalmazó családi dinamikát viszik tovább. Illetve nem akarták, hogy megszülessen. Senkinek nem kívánom.

Soha nem ítélkeztem még egy nő felett se.

Lehet látni az oldalon, hogy azt hiszi a többség, hogy romák csinálnak csak ilyet, fiatalok vagy tanulatlanok.

Tapasztalataim alapján meg, aki szeret szexelni és van egy normális férfi, akivel szerelmesek is terhes lehet.

Illetve van esze, tudja jól mennyire káros bármilyen gyógyszer vagy fogamzásgátló a szervezetre, ő is terhes lehet.

Ítélkeztek, de semmit se tudtok. Nincs empátia. Inkább ez a tanulatlanság jele.

Szerintem itt irigység áll a háttérben. Nem szexelt még soha egy jót, aki ítélkezik és ki akarja oktatni a másikat hogyan védekezzen. Szerintem ti nem tudjátok milyen érzés védekezés nélkül. Az is lehet soha nem élveztétek a szexet.

ma 17:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
97%

"Illetve van esze, tudja jól mennyire káros bármilyen gyógyszer vagy fogamzásgátló a szervezetre, ő is terhes lehet"

Van egy rossz hírem: a fogamzásgátlóként használt abortusz sokkal károsabb a szervezetre.

Tudod, mi nem káros senkire?

Az ÓVSZER.

Aki akar, TUD védekezni anélkül hogy mérgezné a szervezetét vagy abortuszra járjon.

Egyszerűen nem kell széttenni minden jöttment f.nak, aki képtelen gumit húzni.

Trombofília miatt nem szedhettem soha hormonális gyógyszert, mégse volt nem kívánt terhességem, mert képes voltam kiállni magamért. Volt olyan fickó, aki elvárta volna, hogy veszélyeztessem az életemet a tablettával, mert hogy neki nem áll fel gumiban. Én meg elküldtem melegebb éghajlatra, hogy nekem meg védekezés nélkül "nem áll fel", úgy nem kívánom a szexet.

ma 17:47
 2/34 A kérdező kommentje:

10 ujjamon nem tudom megszámolni hányszor szakadt ki a gumi vagy maradt bennem jól feltolva mélyen a gumi.

Gumival elveszed az élményt magadtól. Leírtak alapján tényleg soha nem szexelték még jót.

ma 17:51
 3/34 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon sokszor normális, együttérző, empatikus válaszok vannak itt is az abortuszos kérdéseknél, olvasgasd őket. Sőt, nem egy olyan kérdés volt, ahol nagyon fiatal, gyermekvállalás kapcsán irreális elképzelésekkel létező lány szemét igyekeztek felnyitni, hogy az ő esetében az abortusz lenne az ésszerű megoldás, bármennyire is fájdalmas. De arra nehéz empatikusan reagálni, hogy pl. Lehet-e 2x abortuszra menni 3 hónapon belül? :(

Előfordul, hogy minden óvintézkedés ellenére lesz valaki terhes (kiszakad a gumi és az eseményutáni sem használ), de sajnos ez a ritkább, és sokszor a kérdésből kiderül, hogy felelőtlenségről van szó. Nem kell fogamzásgátlót szedni, az óvszer tökéletesen megfelelő, pláne, hogy nemi úton terjedő betegségek ellen is véd, úgyhogy kár ezzel érvelned.

Az utolsó bekezdésed pedig nettó ostobaság. És mi a kérdésed igazából? Vagy csak jöttél provokálni?

ma 17:53
 4/34 anonim ***** válasza:
80%
Miért hiányzik az empátia az abortuszra menő nőből a saját magzata felé?
ma 17:53
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

"10 ujjamon..."

Tudod, hogy akkor kezdjük ezzel a mondandónkat, ha nagyon ritka eseményről beszélünk? :)

Örülök neki, hogy ezek szerint tökéletesen bevált az óvszer. Örülök neki.

ma 17:55
 6/34 A kérdező kommentje:

Pontosan az az empátia, amikor nem kell a gyereknek úgy felnőnie, hogy nem akarták megszülessen.

ma 18:01
 7/34 anonim ***** válasza:
93%
6, az az empátia hogy nem rakom szét a lábaim eszetlenül, ha nem akarok gyereket.
ma 18:07
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

En nem itelem el azt akinek volt abortusza igy onmagaban. Nem tudhatom miert, nem is az en dolgom.

De aki rendszeresen jar, mintha csak egy kis dolog lenne, na azt mar igen.

Altalaban ezek a c kategorias nepseg, persze jobb igy is, ha oda aztan tobb gyerek nem szuletik, de tanuljon mar meg vedekezni basszus.

En 12 eve vedekezem ovszerrel es meg soha egy baleset nem volt vele. Persze ez lehet szerencse is, de akinek mar vagy 10+ alkalommal volt vele valami, az egyszeruen nem tudja hasznalni. Ez is gaz.

ma 18:07
 9/34 anonim ***** válasza:
95%
Te nagyon buta vagy és sajnos még hirdeted is magad...
ma 18:11
 10/34 anonim ***** válasza:
96%

Tehát akkor szerinted mindenkinek védekezés nélkül kellene szexelnie, mert csak az lehet jó szex. Majd ezek után,hogy valaki soha nem védekezik és terhes lesz,futkosson nyugodtan minden alkalommal abortuszra? És aki ezt elítéli az csak irigy és soha nem szexelt jót? Itt aki ítélkezik és szid másokat az te vagy.

Mi a kérdés egyébként?

ma 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!