Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Valaki tud olyan magán orvost...

Valaki tud olyan magán orvost Budapesten aki végez abortuszt és nem horror áron van?

Figyelt kérdés
nov. 30. 11:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem gyakorold az értő olvasást. Hidd el, egy világ nyílik ki előtted. Most azért segítek neked egy picit:

😂 biztos vagyok benne hogy TE itt olyan magaslatokban vagy hogy megteheted hogy ilyen lekezelően írsz

Segítek neked egy picit. Édes istenem

És ettől jól érzik magukat...

Szerintem egy ilyen témával kapcsolatban nem kellene úgy írni hogy , “ja a Jani megerőszakolt 6 hete”

dec. 1. 08:33
 22/32 anonim ***** válasza:
84%

21

Még mindig értő olvasas. Ha menne, akkor sikerülne megérteni, hogy az idézett “ja a Jani megerőszakolt 6 hete” mondatnak köze nincs a valódi erőszakhoz. De segítek megint, kicsit kibovitem neked a történetet, hátha akkor menni fog. Kati meg a Jani dugnak folyamatosan védekezés nélkül, merthat Kati nem akar gyógyszert szedni, Jani gumit húzni, majd kiveszi mielőtt elmenne a nagy védekezés. Kati teherbe esik, de nem akarja megtartani, Jani meg azonnal lelepett, miután meghallotta, pozitív a teszt. Nos, Katinak 40ezre bánná az abortuszt. De tegyük fel, bemondasra működik az erőszak kártya. Ha Kati azt mondja, nem védekeztek, akkor 40e, ha azt mondja, “ja a Jani megerőszakolt 6 hete” akkor ingyenes. Leesett?

dec. 1. 09:30
 23/32 anonim ***** válasza:
12%

22 nem olvaslak és törlöm is a kérdést a listámrol szóval nem fogom látni mit írsz

De próbáld meg nyugodtan kiélni itt magad.

dec. 1. 09:52
 24/32 anonim ***** válasza:
23%
Sokkal olcsóbb Bécsbe kimenni és abortusz tabletta. Elég veszélyes a kaparás. De ha nem akarsz kimenni, magán doki megnézi ultrahangon és tudsz rendelni online abortusz tablettát.
dec. 1. 16:53
 25/32 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó ugye tudod hogy illegális dolgot ajánlgatsz?
dec. 1. 17:11
 26/32 anonim ***** válasza:
26%
Nem illegális. Ez egy szervezet, aki próbálja elérni, hogy a nőknek legyenek végre jogaik a testük felett, mert azért mégis csak egy prazitáról van szó.
dec. 1. 17:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a tablettát elvileg orvosi ellenőrzés mellett szabad alkalmazni. Ez a netes vásárlás veszélyes lehet. Szerintem is jobb kimenni Ausztriába, az sem mindegy, hány hetes a terhesség.
dec. 1. 17:27
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
26, de, illegális, mivel magyarországon nem engedélyezett a forgalomba hozatala.
dec. 1. 17:30
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Értem, köszi.
dec. 1. 17:48
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Senki ne kapartassa el, vagy abortusztabletta vagy meg kell szülni. Mivel egy emberi életet kell megölnie az orvosnak, úgyis úgy meg fog kaparni hogy örök életedre gondjaid lesznek a méheddel.
dec. 9. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!