Valaki tud olyan magán orvost Budapesten aki végez abortuszt és nem horror áron van?
Szerintem gyakorold az értő olvasást. Hidd el, egy világ nyílik ki előtted. Most azért segítek neked egy picit:
😂 biztos vagyok benne hogy TE itt olyan magaslatokban vagy hogy megteheted hogy ilyen lekezelően írsz
Segítek neked egy picit. Édes istenem
És ettől jól érzik magukat...
Szerintem egy ilyen témával kapcsolatban nem kellene úgy írni hogy , “ja a Jani megerőszakolt 6 hete”
21
Még mindig értő olvasas. Ha menne, akkor sikerülne megérteni, hogy az idézett “ja a Jani megerőszakolt 6 hete” mondatnak köze nincs a valódi erőszakhoz. De segítek megint, kicsit kibovitem neked a történetet, hátha akkor menni fog. Kati meg a Jani dugnak folyamatosan védekezés nélkül, merthat Kati nem akar gyógyszert szedni, Jani gumit húzni, majd kiveszi mielőtt elmenne a nagy védekezés. Kati teherbe esik, de nem akarja megtartani, Jani meg azonnal lelepett, miután meghallotta, pozitív a teszt. Nos, Katinak 40ezre bánná az abortuszt. De tegyük fel, bemondasra működik az erőszak kártya. Ha Kati azt mondja, nem védekeztek, akkor 40e, ha azt mondja, “ja a Jani megerőszakolt 6 hete” akkor ingyenes. Leesett?
22 nem olvaslak és törlöm is a kérdést a listámrol szóval nem fogom látni mit írsz
De próbáld meg nyugodtan kiélni itt magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!