Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Valaki tud olyan magán orvost...

Valaki tud olyan magán orvost Budapesten aki végez abortuszt és nem horror áron van?

Figyelt kérdés
nov. 30. 11:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%

9 ahamm hat nem tudom hogy az anyám elmondta e anno hogy az apám megerőszakolta, gondolom nem akarta hogy tudják.

Gyanakszom ilyen esetekben táán elengenék az a pár tízezer forintot is.

nov. 30. 16:38
 12/32 anonim ***** válasza:
93%

11

Erőszak esetén is ingyenes, de ehhez nyilván eleve fel kell jelentenie az elkövetőt az erőszak után. Ilyen esetben alap protokol egy nőgyógyászati vizsgálat és egy esemény utáni tabletta is

nov. 30. 16:41
 13/32 anonim ***** válasza:
27%
11es dehogy engednék el.. hogyan bizonyítaná be? Ennyi erővel mindenki mondhatná hogy megerőszakolták, aki nem akar fizetni. Ez nem indok, mivel létezik esemény utáni tabletta is.
nov. 30. 16:41
 14/32 anonim ***** válasza:
74%

Es csak lepontoznak kényszeresen egy erőszakról szóló kommentet :D

Beszaras ez az oldal sokszor

nov. 30. 16:43
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

13

De, elengedik, amennyiben volt rendőrségi feljelentés és az azt követő orvosi vizsgálat is igazolta a tényt. De mivel ahogy már írtam, a protokoll része ilyenkor az esemenyutani tabletta, szerencsére elég ritkán kell emiatt az abortusz. De az, hogy ja, azért kell az abortusz, mert a Jani amúgy megeroszakolt 6 hete csak nem jelentettem fel, egyértelműen nem működik.

nov. 30. 17:42
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

De az, hogy ja, azért kell az abortusz, mert a Jani amúgy megeroszakolt 6 hete csak nem jelentettem fel, egyértelműen nem működik.

Ez is elég empatikus komment :)

nov. 30. 18:22
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

16

Épp olyan empatikus, mint az, amikről valaki ezzel a kifogással menne abortuszra. Megegyszer, ha valóban erőszak történt, akkor az ember feljelentést tesz.

nov. 30. 18:38
 18/32 anonim ***** válasza:
62%

Nem gondolod hogy kitalálok ilyet a gyakorira, miután gyerekként sokkos állapotba kerültem miután kihallgattam erről egy beszélgetést

Uram isten

Kemény hogy mi folyik itt

És igen hogyne... minden zaklatás, erőszak után az összes nő azonnal képes rohanni a rendőrségre. Semmiképp sincsenek sokkban áhhh

nov. 30. 20:33
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
Szerdán megyek elvetetni Bécsbe.
dec. 1. 03:12
 20/32 anonim ***** válasza:
84%

18

Szerintem gyakorold az értő olvasást. Hidd el, egy világ nyílik ki előtted. Most azért segítek neked egy picit: szó nem volt arról, hogy te kitaláltad volna azt, hogy anyádat megerőszakolta az apád. A kommentem azt jelenti, 100 olyan nőből, aki azért megy abortuszra, mert nem védekezett, 99 simán azt mondaná, erőszak történt, ha a bemondás után ingyenes lenne a műtét.

Nem, nyilván nem mindenki rohan erőszak után feljelentést tenni, de remélhetőleg azért annyi esze mindnek van, hogy egy esemény utániért rohanjon. 90% a hatékonysága, tehát igen kevés esély van rá, hoyg ennek ellenére megmaradna a terhesség.

dec. 1. 07:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!