Budapesten ajánlana valaki nem horror áron dolgozó magán nőgyógyászt?
Van egy halvány pozitív tesztem, de most látom, hogy akihez akartam menni sztk-ba, ő jelenleg nem rendel (gondolom a kora miatt). A másik két orvosról rosszakat olvastam, a negyedikkel pedig nekem rossz a tapasztalatom (pl nem akarta felírni a progeszteront, amit előtte három terhesség alatt kellett szednem). Hozzá nem szívesen mennék, főleg két vetélés után, de mindenképp fontos lenne, hogy időben megállapítsák a terhességet és persze írjanak progeszteront. Az ár azért fontos, mert a későbbiekben úgyis sztk-ba járnék, csak terhessegmegállapításra nem mennék oda.
Azt sem tudom, hogy vajon a jelenlegi helyzetben, ha vérezni kezdenék, fogadna-e az ügyelet?
Ügyelet fogad, az COVID ellenére is mindenhol 0-24.
Mit jelent a nem horror ár?
Hát a Dr Rose Magánkórházban néztem, ott 30 ezer egy hüvelyi ultrahang, amire ugye szükségem lenne a terhességmegállapításhoz. Én ezt egy 10 perces vizsgálatért iszonyatosan soknak tartom. És külön kell fizetni a gyógyszer felírásért is.
De akkor inkább nyelvek egy nagyot és elmegyek az sztk-ba valamelyik nem túl kedves orvoshoz. Elvégre nekem csak az a lényeg hogy lássam majd, van-e szívhang és kapjak gyógyszert.
Ez valóban több, mint az átlag.
Azonban a gyógyszerfelírási díj általában nem arra vonatkozik, amikor megvizsgálnak és akkor, azért kapsz gyógyszert, hanem ha pl esemény utáni tabletta receptért, vagy fog.gátlóért mennél. A vizsgálat során felírt gyógyszer benne van a vizitdíjban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!