Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesten ajánlana valaki...

Budapesten ajánlana valaki nem horror áron dolgozó magán nőgyógyászt?

Figyelt kérdés

Van egy halvány pozitív tesztem, de most látom, hogy akihez akartam menni sztk-ba, ő jelenleg nem rendel (gondolom a kora miatt). A másik két orvosról rosszakat olvastam, a negyedikkel pedig nekem rossz a tapasztalatom (pl nem akarta felírni a progeszteront, amit előtte három terhesség alatt kellett szednem). Hozzá nem szívesen mennék, főleg két vetélés után, de mindenképp fontos lenne, hogy időben megállapítsák a terhességet és persze írjanak progeszteront. Az ár azért fontos, mert a későbbiekben úgyis sztk-ba járnék, csak terhessegmegállapításra nem mennék oda.

Azt sem tudom, hogy vajon a jelenlegi helyzetben, ha vérezni kezdenék, fogadna-e az ügyelet?

2021. márc. 8. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Ügyelet fogad, az COVID ellenére is mindenhol 0-24.

Mit jelent a nem horror ár?

2021. márc. 8. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyik kerületben? Neked mi a nem horror?
2021. márc. 8. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen mondjuk az leirhatnad mi a nem horror. Felénk 20 alatt már nincs nogyogyasz. De fölötte is ritka. Szoval az itt ilyen sztenderd ár.
2021. márc. 8. 23:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát a Dr Rose Magánkórházban néztem, ott 30 ezer egy hüvelyi ultrahang, amire ugye szükségem lenne a terhességmegállapításhoz. Én ezt egy 10 perces vizsgálatért iszonyatosan soknak tartom. És külön kell fizetni a gyógyszer felírásért is.

De akkor inkább nyelvek egy nagyot és elmegyek az sztk-ba valamelyik nem túl kedves orvoshoz. Elvégre nekem csak az a lényeg hogy lássam majd, van-e szívhang és kapjak gyógyszert.

2021. márc. 9. 04:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézd, hacsak egyszer akarsz maganrendelesre menni, akkor bele kellene hogy férjen az a 30e.
2021. márc. 9. 07:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Dr Rose eléggé túlárazott. Van ezen kívül elég magánrendelő honlapon fent vannak az árak. Nézz ki egyet,utána érdeklődj esetleg itt az orvosról.
2021. márc. 9. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez valóban több, mint az átlag.

Azonban a gyógyszerfelírási díj általában nem arra vonatkozik, amikor megvizsgálnak és akkor, azért kapsz gyógyszert, hanem ha pl esemény utáni tabletta receptért, vagy fog.gátlóért mennél. A vizsgálat során felírt gyógyszer benne van a vizitdíjban.

2021. márc. 9. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen a 30 ezer az jellemzően a klinikai árak átlaga. Czeizel, Rose, Istenhegyi fut ilyen árakon. De ha elmész a barmelyik kerületben akármelyik maganrendelobe, ebben az esetben pont ugyanazt fogod kapni. És valszeg olcsóbb lesz. Sztk-ba is mehetsz csak most elég káosz az állami ellátás. En nem várnék 3 órákat egy kórházban ahol össze vagyok zárva ki tudja hány emberrel. Főleg ha terhes vagyok.
2021. márc. 9. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!