Hol szoktatok gyerekruhát venni nem horror áron Budapesten?
Szinte mindene a reservedből vanm néha takko.
10 éves fiú. Pólókból már felnőtt S-eseket szokott inkább kapni.
Nem tudjuk, hogy korához képest magas, alacsony, vékonyka vagy ducibb a gyerek. Fiú vagy lány?
146-os méret felel meg átlagban 10-11 évesnek, azért a felnőtt ruhák neki még biztosan nagyok lesznek.
14 évesre írják a 164-est, neki már elképzelhető, hogy találsz a felnőtt osztályon is.
Nyilván stílusfüggő is, de én első körben a Takkot ajánlom. Ott szerintem találnátok megfelelőt.
Én a 6 évesemnek is sokat vásárolok itt, mert nem csak “babás”ruhák vannak. Nem szeretjük a csupakisautó, tele disney figurás ruhákat.
Jó a méretezésük, minőségükkel nekem nem volt gondom, megfizethető és nagyon gyakran van akció.
H&M-ben is szoktam leárazáskor vásárolni.
New yorkert is érdemes megnézni, szerintem egy 14 éves már találna magának.
Nagy választék, méretekben is.
Ha lány akkor a Tally Weijl is jó lehet, ott vannak nagyon pici ruhák.
Én 160 cm és 44 kg vagyok, rám is jók a 152-es ruhák (Takkoból van több farmerem), valamint az xxs Tally W.
.. Az én 7 évesem átlagos magas(121cm), vékony(19kg) és van XSes garbója, ami pont jó rá, az ujja kb 10 centivel hosszabb, azt feltűri, vagy egy picit hajtunk rajta. Alig tudtuk átnyomni a fejét a garbó nyakán. 10-12-14 évesek már olyanok, hogy nehéz megmondani, hogy 18 lehet e.. Ismerős kisfia 13 éves és szakála és bajusza van, 170 centi kb.
Szerintem jók rájuk a ruhák, mellben nem feltétlen töltik ki, de én sem, pedig felnőtt vagyok! Olyan ruhát kell választani, ami jól áll neki, de egy XS-XXS ruha simán a méretük. A farmerdzsekim akkora a gyereknek(XS), mint egy oversized divatos dzseki a gyerekrészlegen a zarában. De mindegy, csináld ahogy akarod. Olcsó gyerekruha a sinsayben van, illetve most a reservedben és a H&m ben. De azért próbálj rá egy XXSez Zarás darabot, vagy egy XSes stradivariusosat, biztos vagyok benne, hogy egyik sem lesz nagy nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!