Cirga kérdése:
Lehet még Budapesten valahol kapni Anna, Peti és Gergő könyveket? , vagy csak használtan horror áron?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 11:53
1/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Gondolom szinte minden könyvesboltban, tesco, auchan, stb.
3/8 A kérdező kommentje:
Sehol nincs,állitólag tisztázatlan jogviszony miatt leállitottàk a terjesztést
2015. febr. 19. 12:38
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Vagy ajánlom a helyi gyerekkönyvtárat. Mi mindig onnan kölcsönzünk, hatalmas a választék.
6/8 anonim válasza:
Ezeknek brutális ára van... Nem normális.
7/8 anonim válasza:
Boltokban egy ideig nem kapsz. Én is sokat kerestem mostanában, a sokadik könyvesboltban már rákérdeztem, miért nincs sehol. Az eladók mondták, hogy másik kiadóhoz fognak kerülni ezek a könyvek, de nem tudják mikor, és ők is említettek valami jogi botrányt , ami a könyvekkel kapcsolatos. Meg is említették, hogy valószínűleg teljesen más formában jelennek majd meg.
8/8 anonim válasza:
Én sem találtam sehol internetes áruházban sem, meg könyvesboltban sem Bp-en. Szerintem szerezz be egyet aztán várj hátha azért nemsoká ismét kapni majd. Én nem adnék annyit amennyiért a vaterán árulják..... de megveszik annyiért is.....
Nézzetek más mesekönyveket Bogyó babócát kapni mindenhol, vagy mást pl kipp kopp, kisvakond, most lehet én ezeket fogom megpróbálni, mert nekünk is hiányzik jópár anna peti gergő, de bízom benne hogy azért mert nagy sikerkönyv visszatér majd a boltokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!