Szülő nélkül lehet elvetetni gyereket, fiatalkorú ként?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek, és örűlnék ha nem gyülőlköző kommentek jönnének hogy ennyi évesen minek csináljuk.. meg lehet nem vagyok az csak kesík🥲 általában 6. Fele jön meg. Ha terhes lennék véletlen mi ennek a menete? Illetve ha nem szeretném hogy tudja a szülőm elvetethetem nélküle is kiskorú ként?okt. 13. 08:57
51/57 A kérdező kommentje:
Emberek, es legfokeppen 49 esnek koszonom hogy vegig segiteni probalt. Szerencsemre megjott nemreg😃
okt. 13. 22:44
52/57 anonim válasza:
Azért érdemes lenne átbeszélnetek, hogy tulajdonképpen melyikőtök szerint mi mennyire fontos az életben, mi az, ami még beleférne, mi az, ami már nem, stb...
53/57 anonim válasza:
Vállald a szülők előtt, ha már védekezni nem volt eszed.
De nyilván vetesd el, ők is ezt fogják mondani úgyis, ha van egy kis eszük.
54/57 anonim válasza:
Nem "kell" szülői beleegyezés, ugyanis a gyámhivatal is engedélyezheti, ha anyádék nem hajlandóak belemenni az ab-ba.
55/57 anonim válasza:
Nem tudom, hányan kezdték a szexet úgy, hogy nem lettek volna kiakadva, ha terhesek lesznek. Nem 30 évesen kezdünk el a férjünkkel szexuális életet élni, mikor gyereket tervezünk, és nem mindenki szexel elkötelezett kapcsolatban. A szexnek sok oka van és egy alapvető szükséglet, míg a gyerek az nem az. Most se akarok gyereket, akkor ne szexeljek közel a 30-hoz?
Mondjuk elég baromságnak tartom, hogy szülői beleegyezés kelljen ehhez, de szép lassan ott próbálják ellehetetleníteni az abortuszt, ahol tudják.
56/57 anonim válasza:
55, ezért védekeztem én duplán, amikor tini voltam, mert bizony rettegtem attól, hogy becsúszik mielőtt 18 leszek. Pedig olyan sokat azért nem kellett kibírnom, 17 éves koromtól voltam aktív.
57/57 anonim válasza:
Én is védekezek, de az absztenciánál hatékonyabb védekezési mód aligha van. Legjobb barátnőm pl abból lett, hogy a fogamzásgátló nyári 40 fokban a kocsibanaradt és tűzött rá a nap, aztán senki se gondolta hogy nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!