Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nők! Ti ilyen esetben megszüln...

Nők! Ti ilyen esetben megszülnétek a babát?

Figyelt kérdés

Elméleti a kérdés, nem áll fenn sem nálam, sem hozzám közelálló személynél ez a helyzet, más okokból gondolkodtatott el.

Van kapcsolatotok. Teherbe estek (tegyük fel, védekeztetek, és mégis).

Semmiképp nem akartok gyereket.

A párotok viszont igen.

Megszülnétek úgy, hogy utána minden jog az övé a gyerek körüly nektek semmi közötök hozzá, és külön mentek?

2024. jan. 28. 14:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
36. 1x sem mondtam, hog az elsődleges ok az hogy a gyerek érdeke. Kb a 10. ok igen, de nem az első. Az elsődleges okom a gyerekmentes életre az is amit írtam, hogy nem vágyom gyerekre, nem akarok gyerekes életet , nem vágyom azokra a terhekre amik a gyerekkel együtt járnak, mert egyetlen életem van amit nem kértem, de ha már van, úgy élem ahogy nekem jó. Gyerekmentesen. Erre megkaptam, hogy önző vagyok, ami nem igaz. Azok az emberek önzők akik megszülik a gyereket aztán bántalmazzák, megölik / nem törődnek vele, elhanyagolják, anyagi haszonszerzésre és hasonló okokból csinálják, lakhatásért , pénzért szülnek, olyan körülmények közé szülnek 1-3-6 stb gyereket amik közé egy kutyát sem engedne jó érzésű ember, stb stb, de persze biztos az az önző aki szimplán NEM akar...mert nem akarja feláldozni az életét, a szabadságát stb.
2024. febr. 4. 23:09
 42/44 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs. A jog előtt mindkét biológiai szülő felelős a gyerekért. Ha nem akarod és a párodnak adod oda hogy az övé, gyerektartást kell fizetned addig, amíg a párod meg nem házasodik és az új férj/feleség a nevére nem veszi a gyereket.
2024. márc. 23. 18:07
 43/44 A kérdező kommentje:
Gyakorlatban nem teljesen így van.
2024. márc. 23. 18:41
 44/44 anonim ***** válasza:
Gyakorlatban ha az apuka elmegy és feljelent gyerektartásért, így van. Lemondani az anyai (se apai) jogodról nem tudsz addig, amíg azt valaki át nem veszi.
2024. márc. 23. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!