Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nők! Ti ilyen esetben megszüln...

Nők! Ti ilyen esetben megszülnétek a babát?

Figyelt kérdés

Elméleti a kérdés, nem áll fenn sem nálam, sem hozzám közelálló személynél ez a helyzet, más okokból gondolkodtatott el.

Van kapcsolatotok. Teherbe estek (tegyük fel, védekeztetek, és mégis).

Semmiképp nem akartok gyereket.

A párotok viszont igen.

Megszülnétek úgy, hogy utána minden jog az övé a gyerek körüly nektek semmi közötök hozzá, és külön mentek?

jan. 28. 14:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Nem annyira, mert neki az egyáltalán nem szempont.
febr. 4. 13:36
 32/44 anonim ***** válasza:
Ebben a kérdésben nem...
febr. 4. 14:14
 33/44 anonim ***** válasza:
70%
#31 viszont az eredmény az, hogy gyerek nem sérül. Ez szerintem nem önző hanem felelős döntés. Vagy jobb lenne, ha vállalna, utána meg leszarná?
febr. 4. 14:30
 34/44 anonim ***** válasza:
33%

29. Neked amúgy mi közöd van ahhoz, hogy valaki miért nem akar gyereket? Kivel szemben lennék önző te ostoba? A NEM létező gyerekkel szemben?😂

Miért lennék én önző csak azért mert úgy élem az életem ahogyan én szeretném, (amibe nem kell gyerek.), mint az aki a saját vágyai érdekében a világra szül egy másik embert, csak azért mert ő ezt akarta, neki gyerek kellett mindenáron, ő gyerekkel boldog? Most akkor ki is az önző? Ha én az vagyok, mert nem vagyok egy mártír és nem adom fel az életem amit úgy szeretek ahogy van, akkor az is önző, akinek a saját boldogságához gyereket kell csinálnia. Szóval így dobálózz az önző kifejezéssel. Abszolut nem állja meg a helyét ilyen indokkal:)

Mindenki úgy él ahogy akar. Ha én egy nyugodt, plusz stresszforrástól mentes, anyagi és lelki plusz terhektől mentes, szabad életet akarok , ami egy gyerek vállalásával abszolut együtt jár ( láttam már elég gyerekes párt a környezetemben ahhoz, hogy ez egyértelmű legyen, meg egyébként is az, ) akkor nyilvánvalóan nem csinálok gyereket. Ennyire egyszerű.

febr. 4. 15:10
 35/44 anonim ***** válasza:
* ami egy gyerek vállalásával abszolut együtt jár, hogy Nem ilyen életem lenne amilyen nélküle van
febr. 4. 15:13
 36/44 anonim ***** válasza:
Nyilván, csak ne mondjuk már, hogy a gyerek érdekében...
febr. 4. 16:38
 37/44 anonim ***** válasza:
61%
Hogy lenne az a személy önző, aki nem vállal gyereket? Az önzés azt jelenti, hogy magának akar valamit, és elveszi mástól. Egy nemlétező gyerektől nem lehet mit elvenni. Így nem vállalni egy nemlétező gyereket nem lehet definíció szerint önzés.
febr. 4. 16:43
 38/44 anonim ***** válasza:

36. De, A gyerek érdeke is , hogy olyan családba szülessen ahol akarták, szeretik és mindent megadnak neki amire szüksége van, érzelmileg- anyagilag egyaránt,

és ne oda ahol nem akarták, és teher lenne vele az élet.

febr. 4. 17:17
 39/44 anonim ***** válasza:
34es legalább fél felvállalja, hogy a saját életét így szereti és nem azzal takarózik, hogy a gyerek érdekében nem akarja 🤡
febr. 4. 17:35
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
#39 nem érted, hogy azzal, hogy a saját életét szereti, óhatatlanul egy gyerek is jól jár? Miért nem használod ezt az energiát, amit a gyerekmentes emberekre szánsz, inkább arra, hogy a nem megfontolt gyerekszülés és ezzel következő érzelmi elhanyagoló szülőket szapulod, akik valóban LÉTEZŐ gyerekek életét teszik tönkre?
febr. 4. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!