Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nők! Ti ilyen esetben megszüln...

Nők! Ti ilyen esetben megszülnétek a babát?

Figyelt kérdés

Elméleti a kérdés, nem áll fenn sem nálam, sem hozzám közelálló személynél ez a helyzet, más okokból gondolkodtatott el.

Van kapcsolatotok. Teherbe estek (tegyük fel, védekeztetek, és mégis).

Semmiképp nem akartok gyereket.

A párotok viszont igen.

Megszülnétek úgy, hogy utána minden jog az övé a gyerek körüly nektek semmi közötök hozzá, és külön mentek?

jan. 28. 14:49
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A kérdés igazából azért merült fel, mert csomó kérdés alatt siránkoznak a "férfiak", hogy mindig a nő dönt, nem számít, mit akar a férfi.

Ha a nő akarja, akkor is megszüli, ha pasas nem.

Ha nem akarja, bezzeg akkor is elveteti, ha a másik szeretné.

Nyilván ebből van a kevesebb, de érdekelt, van-e, aki azért, csak a pasi kedvére megszülné-e....

jan. 28. 17:05
 12/44 anonim ***** válasza:
58%
Nálam is elméleti a válasz, mert teljesen kizárt, hogy ne akarjak gyereket. Sose volt olyan😂 Szóval megszülném, de nem adnám oda senkinek. Jelenleg terhes vagyok, több gyerekem már tuti nem lesz a korom miatt(ez az első és az utolsó), de tegyük fel, hogy lenne már egy csomó és nem akarnék többet, akkor se a pasinak szülném meg. Azért szülnék, mert nem tudnék gyereket elvetetni, de ezt az állandó aggódást még egyszer nem akarnám végig csinálni, pláne nem egy pasiért.
jan. 28. 21:07
 13/44 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Úgyis nagyon nehéz két terhességem volt, hogy akartam őket. Ha nem akartam volna, biztos hogy a harmadik hét állandó hányása után eret vágok...

jan. 28. 22:12
 14/44 anonim ***** válasza:
32%
Miért pontoztok le? Egyes voltam. Igen megszülném. Aztán visszamennék dolgozni de kizárt hogy ne legyen az enyém. Csak ha meghaltam akkor lesz az apjáé teljesen.
jan. 28. 22:21
 15/44 A kérdező kommentje:

Szerintem azért, mert nem ez volt a kérdés.

Hanem olyan esetben, hogy te nem tartasz igényt rá.

Tehát alapesetben elvetetnéd, csak az ő kedvéért kihordani és megszülni, neki.

Te nem veszel részt az életükben, mivel te nem akartad.

jan. 29. 07:28
 16/44 anonim ***** válasza:
86%

"...csak az ő kedvéért kihordani és megszülni, neki."

Nyilván férfi vagy. Egy terhesség és szülés nem setagalopp. Még egy tervezett, amúgy atlagos terhesség esetén is vannak kva nehéz napok. De siman lehet, hogy veszélyeztetett terheskent kb a teljes időt ágyban fekve kell töltenie, speciális diéta kell, esetleg cukros lesz, akármi.

jan. 29. 07:33
 17/44 A kérdező kommentje:

3 gyerekes anya vagyok, ebből egy volt komplikáció-mentes terhesség és szülés...

A #11 kommentben leírtam, mi ihlette a kérdést.

jan. 29. 12:26
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert nemcsak gyereket nem akarok, terhes sem akarok lenni. Nem akarom egyik részét sem a terhességnek. Plusz mi van, ha a pasi meggondolja magát közben? Mi van, ha kihátrál, és otthagy úgy terhesen, hogy csak azért ment bele az ember, hogy az apa majd neveli? Így mi lesz? Adjam állami gondozásba? Nem erről volt szó. Szóval aki azt írja, hogy megszülné, remelem aznap még szerződést írnak, hogy kinek mihez van joga, és ki mire kötelezhető.
jan. 29. 16:01
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jan. 29. 23:42
 20/44 anonim ***** válasza:

Ha nem akarok gyereket, nem szülöm meg.

A terhesség szülés nem csak annyi, hogy "ott lett egy baba". A lószrt, bele is lehet halni, de minimum tönkremenni az egészben - igen, sok nő sohasem épül fel 100%-san belőle -, miért tenném ki magam ennek?

jan. 30. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!