Nők! Ti ilyen esetben megszülnétek a babát?
Elméleti a kérdés, nem áll fenn sem nálam, sem hozzám közelálló személynél ez a helyzet, más okokból gondolkodtatott el.
Van kapcsolatotok. Teherbe estek (tegyük fel, védekeztetek, és mégis).
Semmiképp nem akartok gyereket.
A párotok viszont igen.
Megszülnétek úgy, hogy utána minden jog az övé a gyerek körüly nektek semmi közötök hozzá, és külön mentek?
Köszönöm a válaszokat. A kérdés igazából azért merült fel, mert csomó kérdés alatt siránkoznak a "férfiak", hogy mindig a nő dönt, nem számít, mit akar a férfi.
Ha a nő akarja, akkor is megszüli, ha pasas nem.
Ha nem akarja, bezzeg akkor is elveteti, ha a másik szeretné.
Nyilván ebből van a kevesebb, de érdekelt, van-e, aki azért, csak a pasi kedvére megszülné-e....
Nem.
Úgyis nagyon nehéz két terhességem volt, hogy akartam őket. Ha nem akartam volna, biztos hogy a harmadik hét állandó hányása után eret vágok...
Szerintem azért, mert nem ez volt a kérdés.
Hanem olyan esetben, hogy te nem tartasz igényt rá.
Tehát alapesetben elvetetnéd, csak az ő kedvéért kihordani és megszülni, neki.
Te nem veszel részt az életükben, mivel te nem akartad.
"...csak az ő kedvéért kihordani és megszülni, neki."
Nyilván férfi vagy. Egy terhesség és szülés nem setagalopp. Még egy tervezett, amúgy atlagos terhesség esetén is vannak kva nehéz napok. De siman lehet, hogy veszélyeztetett terheskent kb a teljes időt ágyban fekve kell töltenie, speciális diéta kell, esetleg cukros lesz, akármi.
3 gyerekes anya vagyok, ebből egy volt komplikáció-mentes terhesség és szülés...
A #11 kommentben leírtam, mi ihlette a kérdést.
Ha nem akarok gyereket, nem szülöm meg.
A terhesség szülés nem csak annyi, hogy "ott lett egy baba". A lószrt, bele is lehet halni, de minimum tönkremenni az egészben - igen, sok nő sohasem épül fel 100%-san belőle -, miért tenném ki magam ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!