Ennyi túlhordás elfogadott? Ma töltöttem be a 42+2-t,semmi jele hogy lassan megszülnék. Egy hete kórházban fekszem, kaptam már két méhszáj érlelő tablettát, semmi... Kaptam 2 napja egy adag oxitocint, semmi. Orvos szerint a baba még jól elvan.
Nincs esélye, hogy elszámolták? Érdekes, hogy nem indították már meg mondjuk egy burokrepesztéssel.
Melyik kórházban fekszel?
Én nem tudom, miért jell ennyit szenvedtetni a nôket... Tudom, hogy háborítatlan szülés és miegymás, de ennyi idôsen már bôven kifejlett a baba. Viszont fennáll a veszélye, hogy csupa mekónium lesz a magzatvíz.
Nálam ez volt, pedig 40+5-ig volt bent. CTG teljesen rendben volt.
42+1 re szultem
Bar en nem fekudtem be a korhazba mert pont karacsony ujevi idoszak volt. Nem tudom h a szex volt e, de elotte este meg volt. Masnap indult be a vajudas.
Hulye otlet h maszturbalj orgazmusig? Hatha a megosszehuzodastol elindul?
De ez csak egy otlet ...
Alapjáraton lehet, nem lenne rossz ötlet, na de kórházban? Én ott biztos nem tudnék :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!