Ennyi túlhordás elfogadott? Ma töltöttem be a 42+2-t,semmi jele hogy lassan megszülnék. Egy hete kórházban fekszem, kaptam már két méhszáj érlelő tablettát, semmi... Kaptam 2 napja egy adag oxitocint, semmi. Orvos szerint a baba még jól elvan.
Annak idején jan.24-re voltam kiírva és a fiam végül febr.15-én született meg. A teherbeesés időpontja teljesen biztos volt, Nagyon problémás terhesség volt, sokat voltam kórházban, az utolsó hat hetet is ott töltöttem.
A szülés spontán indult be, de a dolgok rossz irányt vettek, így végül császár lett belőle. A túlhordás miatt nagyon száraz volt a baba bőre, de ezen kívül más baja nem volt.
A fiam azóta felnőtt, teljesen egészséges, hétfőn volt a 25. születésnapja.
Vizitnél mindenképpen tudatosítsd az orvosokkal, hogy mikorra voltál kiírva, és kérdezz rá, mik a terveik veled!
Kitartást kívánok!
Nekem nem volt orvosom bementem akkor amikor kivoltam írva, nem kérdeztek semmit, vizsgátak, és feltették a tágítót. Szinte én mondtam, hogy szülni kell. Így is császár lett a vége, és közben még hoppá is volt, de azt viszont nem árulták el mi volt a gond. Úgy látszik orvosa válogatja...
Nem ijesztegetésnek szánom, de ragaszkodj hozzá, hogy csináljanak valamit. A következő alkalomkor amikor bemegy valaki akkor kérdezd meg, hogy meddig várnak még? Ne várd meg a vizitet! Mindenkitől kérdezd aki él és mozog és ott dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!