Ti megszülnétek ilyen esetben a babát?
Van munkahelyed, saját házad, anyagi háttered, és szülői segítséged is. Van egy kapcsolatod, de tudod, hogy a párod nem szerelmes beléd. Szeretne gyereket, és te is szívesen szülnél/szülsz. A párod mindenben támogat, összeköltözik veled. Természetesen neki is van munkahelye, jól is keres. De mégsem azért van veled, mert szeret, hanem a gyerek miatt.
Ti ilyen esetben bevállalnátok a közös gyereket? Remélve, hogy idővel belédszeret, és boldog család lesztek? Nem lenne zavaró, hogy legbelül egy másik nőre vágyik, akibe szerelmes lenne/lehetne?
Igen, ha egyedul is el tudnam tartani.
Egy ferfi pedig nem fog a gyerek miatt a novel maradni, legalabbis nem hosszu tavon.
nem terveznék babát ilyen kapcsolatba, de ha úgy alakulna, hogy teherbe esnék ilyen helyzetben, akkor mindenképpen megszülném.
Amúgy sok olyan házasságot ismerek, ami nem szerelemből indult és mégis kialakult valahogy az évek során minden. Ezt nem lehet előre megjósolni.
Ez leginkább attól függ hány éves vagyok. 30 fölött valószínű vállalnám. Alatta viszont nem.. Miért szeretnéd megfosztani magadat az igaz szerelemtől és a lehetőségtől, hogy boldog és összetartó család legyetek?!
Eddig nem szeretett téged, ezután sem fog. Egyszer szerelmes lesz valakibe és elhagy.
Ilyen módon nem vállalnék gyereket senkivel.
Én nőként szültem ilyen kapcsolatba, mármint, nem tervezetten teherbe estem valakitől akit csak kedveltem, 5 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, de nem alakult ki bennem semmilyen komolyabb érzelem. Kb minden megvan egy tökéletes kapcsolathoz, csak ez a dolog nem a részemről :/ Ettől függetlenül vele tervezem a jövőt, de őszintén szólva rettegek hogy mivan ha mikor visszakerülök dolgozni megtetszik valaki... A családomat nem cseszném szét, de azért néha hiányzik az érzés...
De ha a legeslegelején nem estem volna teherbe tuti nem itt tartanánk, szerintem együtt sem biztos hogy lennénk
Ha nem lenne szerelmes belém,nem járnék/élnék vele.
De mondjuk fontos lenne tudni,hogy hány éves a nő.Ha kb 40 és nincs gyereke,és anyagiak adottak,és különben tök jól elvannak a pasival,csak nincs szerelem,akkor esetleg.
De ha fiatal a nő, akkor olyat kéne keresnie akivel szerelmesek.
A gyerekvállalás nagyon nagy kihívás még egy szerelmes párnak is.Mi a férjemmel nagyon szerelmesek vagyunk,sőt én rendelkezem a világ türelmével,de ennek ellenére volt pár nehéz napunk.
Különben szerintem nagyon kicsi a valószínűsége ,hogy bele szeret a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!