Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti megszülnétek ilyen esetben...

Ti megszülnétek ilyen esetben a babát?

Figyelt kérdés

Van munkahelyed, saját házad, anyagi háttered, és szülői segítséged is. Van egy kapcsolatod, de tudod, hogy a párod nem szerelmes beléd. Szeretne gyereket, és te is szívesen szülnél/szülsz. A párod mindenben támogat, összeköltözik veled. Természetesen neki is van munkahelye, jól is keres. De mégsem azért van veled, mert szeret, hanem a gyerek miatt.

Ti ilyen esetben bevállalnátok a közös gyereket? Remélve, hogy idővel belédszeret, és boldog család lesztek? Nem lenne zavaró, hogy legbelül egy másik nőre vágyik, akibe szerelmes lenne/lehetne?

2017. márc. 13. 22:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Én egy ilyen kapcsolatot nem vállaltam volna be!!! A gyerekig el se jutottunk volna...

Sosem értettem, mi visz rá nőket, hogy egy olyan emberrel legyenek, aki nem szereti őket... Tönkre fogsz menni bele.

SOHA nem fog beléd szeretni, most mondom. És igen, mivel téged nem szeret, BÁRMIKOR beleszerethet egy másik nőbe, és akkor elmegy. És ami még rosszabb, ha te szereted őt, akkor ezt mosolyogva végig kell nézned, mert a szeretet azt jelenti, hogy boldognak akarod látni...

Azt javaslom, ha még nem vagy terhes, akkor menekülj!!! Minél előbb kilépsz ebből a kapcsolatból, annál előbb lehetsz boldog egy olyan férfi mellett, aki talán nem ennyire tökéletes, de legalább szeret. Szerintem nem is a pasiba vagy szerelmes, hanem a lehetőségbe, hogy majd beléd szeret és gyereketek lesz. De ez csak lehetőség, soha nem lesz valóság.

2017. márc. 14. 08:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg. Az a baba már ugyanolyan ember mint te.
2017. márc. 14. 10:19
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
A szerelem egyenlő boldogág képlet egy mítosz. Ezer meg ezer szenvedő szerelmes,szerelmás pár vagy volt szerelmes pár van. Milliónyi híres költemény is igazolja a tétel hamisságát, ahogy a szerelemből indult kapcsolatok is válással végződnek sokszor. A szerelem a természet találmánya, hogy szaporodásra bírja az embert. De a legtöbb esetben ez az érzés pár év után tovatűnik a legtöbb kapcsolatból. Jó esetben marad a szeretet,tisztelet és megbecsülés. Na ha ez van akkor oké! Szeretni lehet szerelem nélkül is. Nyilván ha már valaki önszántából megfogan valakitől vagy gyereket csinál neki akkor nem gondolja undorító és utálatos személynek a másikat. Akkor meg nem tudom elképzelni, hogy nem lehet egymást szeretni vagy hogy nincs ott semmi érzelem...
2017. márc. 14. 11:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha gyereket tervezek (nem igazán célom), akkor csakis olyan kapcsolatba teszem, ahol a párom is szeretné 100%, és engem is szeret.

Nem akarok esetleg már terhesen egyedülálló lenni, mert egy szűkpuncit jobbnak talált.

2017. márc. 14. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Én mindenképp megtartanám. Mert ő az én pici babám lenne, aki semmit nem tehet arról, hogy mikor és hová érkezett. Az, hogy az apukájával együtt mernék-e maradni, nagy kérdés. A maradék 8 hónapban biztos sokat beszélgetnék vele, és talán változnánk mi is meg a kapcsolatunk is ezalatt. De ha úgy döntenénk/döntenék, hogy mégse együtt, a pici akkor is maradna.
2017. márc. 14. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen szerelmes a másikba, nem mellette van, hanem melletted.... Ennek egészen biztosan van oka. HA férfi nemű és gyermeket szeretne, valószínűleg túl van már a nagynőzős korszakon. Melletted tette le a voksát, szeret téged. Gyermeket nem bárkitől akar az ember. Ha van egy valaki akibe szerelmes volt, vagy még most is érez valamit, akkor sem fog elmenni hozzá sosem. Köztetek pedig klappol minden a szerelmet kivéve? Nincs eszement érzelem? De van egy mély tisztelet, bizalom. NEm olyan rossz ezekre építeni. Zavarónak zavaró, de ha minden egyébben és főként a szexben megtaláltátok egymás zárját, akkor még erősebb is, mint egy fellángolás, mely elillan...
2017. márc. 15. 07:06
 17/17 anonim ***** válasza:
ha már megfogant a baba,mindenképp tartsd meg. téged se vetetett el anyukád.
2017. márc. 16. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!