Ti megszülnétek ilyen esetben a babát?
Van munkahelyed, saját házad, anyagi háttered, és szülői segítséged is. Van egy kapcsolatod, de tudod, hogy a párod nem szerelmes beléd. Szeretne gyereket, és te is szívesen szülnél/szülsz. A párod mindenben támogat, összeköltözik veled. Természetesen neki is van munkahelye, jól is keres. De mégsem azért van veled, mert szeret, hanem a gyerek miatt.
Ti ilyen esetben bevállalnátok a közös gyereket? Remélve, hogy idővel belédszeret, és boldog család lesztek? Nem lenne zavaró, hogy legbelül egy másik nőre vágyik, akibe szerelmes lenne/lehetne?
Én egy ilyen kapcsolatot nem vállaltam volna be!!! A gyerekig el se jutottunk volna...
Sosem értettem, mi visz rá nőket, hogy egy olyan emberrel legyenek, aki nem szereti őket... Tönkre fogsz menni bele.
SOHA nem fog beléd szeretni, most mondom. És igen, mivel téged nem szeret, BÁRMIKOR beleszerethet egy másik nőbe, és akkor elmegy. És ami még rosszabb, ha te szereted őt, akkor ezt mosolyogva végig kell nézned, mert a szeretet azt jelenti, hogy boldognak akarod látni...
Azt javaslom, ha még nem vagy terhes, akkor menekülj!!! Minél előbb kilépsz ebből a kapcsolatból, annál előbb lehetsz boldog egy olyan férfi mellett, aki talán nem ennyire tökéletes, de legalább szeret. Szerintem nem is a pasiba vagy szerelmes, hanem a lehetőségbe, hogy majd beléd szeret és gyereketek lesz. De ez csak lehetőség, soha nem lesz valóság.
Nem, ha gyereket tervezek (nem igazán célom), akkor csakis olyan kapcsolatba teszem, ahol a párom is szeretné 100%, és engem is szeret.
Nem akarok esetleg már terhesen egyedülálló lenni, mert egy szűkpuncit jobbnak talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!