Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy hete bejelentett 4 hónapos...

Egy hete bejelentett 4 hónapos várandósság megszakítását, hogyan lehet feldolgozni, vagy egyáltalán elmondani a környezetnek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak kirepedt a burok egyik este és elment az összes magzatvíz 17 hetesen.

Előtte való hétvégén még mindenki minket ünnepelt és nekünk gratulált...

Három kórházba rohantunk (mint kiderült feleslegesen).

A bunkó körzeti "nőgyógyász" meg a zokogó párom jelenlétében olyat mondott, hogy "hát ez pech"...

Azt hittem kivágom a rendelő ablakán!

De aztán csak közöltem vele, hogy ez tragédia nem pech!

Szívhang még napok múlva is volt, de indukált szülés lett a vége, meg méhkiürítés a szülészeten (lényegében előidézett vetélés)...

Hogyan lehet erről beszélni munkahelyen, családban, ismerősöknek, szomszédoknak?

2023. nov. 21. 20:26
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
2023. nov. 22. 12:27
 32/34 anonim ***** válasza:
63%

Nemrég írtam ki egy kérdést, fenyegető vetéléssel épp kórházban vagyok, 17 hetesen. Nemrég jelentettük be mi is, direkt megvártuk a bő 12 hetet...

Sajnálom!

2023. nov. 22. 13:59
 33/34 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell részleezni. Elment a magzat. Ennyi, a többihez senkinek semmi köze.
2023. nov. 22. 16:06
 34/34 anonim ***** válasza:
Édes istenem, hát sírtam. :( a legszörnyűbb egy gyermek halála. Részvétem mindenkinek, aki ezzel küzd ❤️‍🩹
2023. dec. 19. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!