Kinek lett gyermeke abortusz után? Hány évvel később, hanyadik próbálkozásra?
Hány hetes terhes voltál az abortusznál?
Nekem 3 éve volt, addig vacilláltam, hogy a 11.héten csinálták a műtétet, azóta rendeződött az életem és majd lassan szeretnénk a férjemmel babát, csak nagyon félek, hogy nem fog sikerülni, főleg, hogy annó már elég nagy volt a terhesség.
Nekem sajnos több is volt (eleve egy vetélés művi befejezésével kezdődött, 15 hetesen), aztán 1 évvel később spirál mellett újra terhes lettem, egyértelmű volt, hogy nem marad, nem véletlenül volt spirálom. Nem emlékszem, hogy ez hányadik hétben volt.
Kb. másfél évvel később lettem terhes a fiammal, problémamentes terhességem volt, aztán született még két gyerekem.
Én ilyen nyúltípus vagyok. Anyám is ilyen volt. Kb. rámnézett a párom és úgy maradtam. :-D
Manapság azért nem úgy kell elképzelni egy abortuszt, mint akár csak 50-60 évvel ezelőtt (azért írok ilyen sokat, mert az én első vetélésem is már több mint 30 éve volt). Volta családunkban, akinek ilyen miatt nem lett később gyereke, de az a II. világháború alatt történt, nagypapám húga járt így. Kicsit mások a körülmények manapság, szóval nyugalom!
Húgomnak volt 2 is, simán teherbe esett, amikor akarták.
Manapság már nagyon nagyon ritka, hogy valaki abortusz miatt meddő legyen. A missed ab is ugyanaz az eljárás, csak ott senkit nem próbálnak halálra rémiszteni azzal, hogy "úristen meddő leszel"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!