Abortusz után újra abortusz lehetséges?
Nyáron volt abortusza, most azt mutatta a teszt, hogy terhes,17.én,azaz holnap kellett volna megjöjjön. Mennyi az esély hogy elmegy a baba? Csinalnak ujra abortuszt ennyi időre rá?
Nem kérek negativ kommenteket, ab ellenesek ne irjanak. Köszönöm
Biztos megcsinálják. De biztos a doki is le fog cseszni, jogosan.
Olcsóbb gumit venni, mint ~40 ezret kifizetni negyedévente abortuszra.
Döbbenet, hogy mennyi felelőtlen van. Aztán majd ha egyszer szeretnél gyereket, ne csodálkozz, ha nem jön össze.
Kérdező, igen, csinálnak... bár nyílván valamivel nagyobb a kockázat, ha azelőtt kell újra csinálni, mielőtt teljesen regenerálódott volna az illető méhe, mégszája.
Az meg szerintem tényleg elég dühítő, hogy amikor az ember végre megszabadul a "csak jót akaró" szülei fennhatósága alól, rögtön előugrik egy rakat önjelölt, aki nevelni akarja...
"Tudod te hogy mi az abortusz egyáltalán??" - tételezzük fel... elvben még meg is tudnám csinálni...
" El nem tudom képzelni, hogy ezek után tiszta lelkiismerettel élhet valaki.. a szememben kb majdnem ugyanaz mintha megszüli és agyonveri." - talán úgy élhet tiszta lelkiismerettel, hogy nem azzal foglalkozik, hogy a TE szemedben mi micsoda. Mivel 100%-os, és egyben a szexuális életet nem rontó védekezés a mai tudásunk szerint nincs, az abortusz egy szükséges gészségügyi szolgáltatás, és ennyi. Senkit nem lehet rá kötelezni, akinek nem tetszik, nem veszi igénybe.
#7 "...hogy nem azzal foglalkozik, hogy a TE szemedben micsoda"
Ja végülis, egy fejlődő, növekvő kis emberi lényről van szó, aki minden tudomány szerint is él... Folyamatosan változik, pont, mint ahogy a következő 60-80 évben is remélhetőleg fog, ha csak ki nem mondják, h nem érdemel emberi jogokat, élethez való jogot.
Attól, hogy egyesek a szabad szexhez és a felelősség elsöprésének a jogát előrébb tartják, mint az élethez való jogot, az meg egy nagyon szomorú, tudatlanságból fakadó tény.
Ki tudja, lehet h Hitler is így gondolkozott, amíg irtotta a zsidókat... ("Attól h szerinted élő ember ő is, nekem jogom van mást hinni!")
"Ja végülis, egy fejlődő, növekvő kis emberi lényről van szó, aki minden tudomány szerint is él... " - hát akkor éljen, de ne olyan testén parazituljon, aki nem kér belőle.... tudod a magzatvédő-agymenésekkel pont ez a nagy gond, hogy abszolút ignorálják azt az "aprócska" tényt, hogy az embriónak, magzatnak hiába van emberi genomja, hijába mutat életjelenségeket, más testén kívül életképtelen. Ami egy jó nagy _minőségi különbség_ egy élő emberrel szemben. Szóval elővéve a szabadság klasszikus (Rousseau-i) értelmezését, a szabadsága az emberi magzatnak is pont addig terjed, amíg más szabadságát nem gátolja... egy nem kívánt terhességből származó magzat meg ezt teszi állandóan.
No ezért sántít a magzatvédők közt oly népszerű III. Birodalmazás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!