Rakottkrumplistészta kérdése:

Hogyan zajlik egy abortusz?

Figyelt kérdés
Tudom sokan elítèlik az abortuszt. Én sem örömömben döntöttem így, hanem mert egyszerűen muszàj. 2 gyerekem van nagyon kicsik még az egyik 3, a màsik 2 éves. Mindkettö csàszàrral, komplikàciókkal született. A harmadik csàszàr még komplikáltabb és veszélyesebb lenne. Ezenkívül anyagilag sem bírnànk meg még egy gyereket. Ràadàsul nemrég költöztünk ide ès lakàst kellene cserèlni mert itt németorszàgban kötelező a megadott négyzetméter személyenkén.Amúgy gógyszer mellett fogant meg .még mielőtt valaki azt kérdezi mért nem vigyàztam... Na de most jön a bibi... németorszàgban illegàlis az abortusz legalábbis én úgy tudom. Ezért arra gondoltam mivel èn romániábol szàrmazom hogy haza mennèk ès megcsinálnám ott .. csak fèlek, hogy nehogy kiderüljön ès megtudjàk az itteni hatösàgok. Mivel 5 ève itt èlünk minden papírom, egèszsègügyi kàrtyàm stb nèmet. Kivéve persze a személyimet, az romàn. Tehàt az lenne a kérdésem hogy volt e már valaki hasonló helyzetben ès hogy tudta megoldani? Kérlek mindent írjarok le ami hasznos lehet. Hogyan zajlik az abortusz, korhàzban vagy esetleg a nőgyógyàsz is elvègzi.. bent kell feküdni vagy csak pàr óràs dolog? Milyen papírok szüksègesek? Mennyire fàjdalmas ? És ami a legfontosabb ..vajon mennyi az esèly rá, hogy itt is kiderüljön? Illetve fognak e egyàltalàn fogadni engem ha nincsenek papirjaim? Ha valaki tud konkrét àrat, azt is leírhatja, illetve ha ismertek konkr3t orvost aki esetleg vàllalnà az ügyemet, köszönöm ha megosszàtok velem.

2023. szept. 23. 10:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, valóban törölték is azóta ezt a paragrafust:

[link]

2023. szept. 23. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező négyzet méter személyenként? Tilos abortusz? Németország már egyesült ám jó pár évtizede és lehullt a vasfüggöny is. Csak mondom ha esetleg átaludtad volna az útobbi pár évet.
2023. szept. 23. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen felhasználónévvel regisztrál, az csak kamukérdést írhat ki ebben a kategóriában...
2023. szept. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!