Manapság hogy zajlik az abortusz menete?
Sziasztok tudom sok támadó kommentet fogok kapni de még nincs időpontom a nőgyógyászhoz és érdekelnének a segítő kommentek!
18 élet évemet még nem töltöttem be. A barátommal mindig védekeztünk nem vettük volna észre hogy kiszakadt a gumi. Abortusz előtt elkell még menni a családsegítöhöz? Mennyi idő mire időpontot kapok a beavatkozásra? A támadó kommenteket kérlek hanyagoljátok. Ígyis nehéz döntés de nem szeretném még elrontani se a saját életem se a kicsiét, ezért ezt látom a legjobb döntésnek. Abortusz után mik a leggyakoribb tünetek?
1. a szüleid nélkül semmit nem csinálhatsz, szóval ott indul, hogy el kell mondani nekik
2. aztán elmész a nőgyógyázshoz, aki megállapítja a terhességet UH-gal, s kapsz leletet, hogy terhes vagy
3. ezzel elmész CSVSZ-hez, itt elbeszélgetnek veled, 3 nap múlva még egyszer visszamész - kötelező > utána kapod meg a csekket
4. anyukáddal felhívtok egy kórházat, és a befizetett csekkel a kezedben, miután anyukád engedélyezte a beavatkozást elvégzik az ab-t
Mivel kiskorú vagy, kb mindenhez szülői beleegyezés kell, anélkül nem intézheted.
A szívhangot is meg kell hallgatni, ez kimaradt.
Nagyon szép gondolat, csak biztatni tudlak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!