Mi az abortusz folyamata manapság?
2 hét alatt lezajlik kb., főleg ha ennyi idős terhes vagy.
Én szerettem volna megtartani a 3-at, de sajnos így 4-en is alig boldogulunk.
Abortusz előtt 3 nappal bevéreztem és befejezték műszeresen.
Privátban írhatsz nyugodtan!
Kérdező, hiába kéred, nem fogják mellőzni:(
Visszamész az orvoshoz, kérsz egy beutalót a családvédelemhez, egyeztetsz időpontot... (nincs előírva melyikhez, ha valahol nincs időpont 1-2 napon belül, mehetsz másik kerületbe/városba is)
Ott elmondják az elmondandókat, és ott adnak valójában 3 nap gondolkodási időt. Ha 3 nap után visszamész hogy nem gondoltad meg magad, megkapod a csekket, kérsz a kórházban időpontot, befizeted a csekket, és megjelensz. Ez 2 hét alatt simán lemegy.
#6, a Kérdező a kérdés szrint a múlt héten járt orvosnál, tehát most megy vissza. Szóval van 3 hete, ami alatt simán elintézhető az egész ügymenet.
Kérdező, azt írja a törvény, hogy: "A 18. hétig elvégezhető a terhesség megszakítása, ha a kérelmező korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen (pl. ha kiskorú), ha a nő önhibáján kívül, egészségi oknál fogva vagy orvosi tévedés miatt nem észlelte a terhességét, valamint abban az esetben, ha a nő az egészségügyi intézmény vagy más hatóság mulasztása miatt lépte túl a 12 hetes időkorlátot. "
Mindenesetre ne hagyd magad elküldeni, mint múlt héten, mert akkor tényleg kifutsz az időből, és az _nem_ az egészségügy mulasztása, ha te nem ragaszkodsz a CSVSZ beutaló kiadásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!