Hogyan zajlik egy abortusz?
A román eü rendszerrel kapcsolatosan nincs semmilyen infóm, viszont Magyarországon volt missed ab miatti műtétem, az ugyanaz, mint az abortusz, csak nem fizetős.
Reggel bementem, megkaptam a papírokat, befektettek egy kórterembe, volt még egy vizsgálat műtét előtt, utána jött a műtét altatásban. Utána elég kellemetlen volt, mikor visszatoltak a kórterembe, de újra elaludtam, az újabb ébredés után már alig éreztem, nem sokkal később kaptam a zárójelentést és mehettem haza (kísérővel, vezetni nyilván még tilos).
(Ahol tiltott, ott sem azt jelenti, hogy utólag elővesznek érte, hanem hogy az adott országban nem lehet elvégezni a beavatkozást.
Az más kérdés, hogy lehet szúrós szemmel fognak rád nézni, ha kiderül, de az kit érdekel...)
Kizártnak tartom, hogy Németországban illegális lenne.
Maximum egy bizonyos időn túl.
Hány hetes vagy??
Hugomnak németorszagban volt abortusza 2 hete....
Rgyébként németbe laksz. Romániába műttetnéd magad. És rgy magyar oldalon érdeklődsz, hogy ott hogy megy? Miért nem helyi oldalakon gyüjtesz infót?
Én a magyarosrszahit ismerem (igaz, nekem is csak missed ab volt), foggalmam sincs hogy megy németbe vagy románba.
Mit csinálsz Németországban, ha ennek se tudsz utánanézni?
De egyébként ha most mindez igaz lenne, mégis mi marasztal abban az országban?
Beszélsz egyáltalán németül? Ha igen, akkor kb. 10 másodperc alatt meg kell találd a neten a pontos szabályozást.
Én angolos vagyok, németül nem beszélek, de tessék, magyarul ezt találtam:
Az abortusz Németországban törvényileg szabályozott, és az első 12 hétben büntetlenül elvégezhető. Először el kell menned egy terhességi konfliktusokkal foglalkozó tanácsadó központba, és ott bizalmas tanácsadáson kell részt venned. A tanácsadó számára névtelen is maradhatsz, ezt szabadon megteheted.
Ez egy 2021-es cikk, lehet innen jön ez a hülyeség, hogy illegális, mert a 12. hét után valóban az, meg szabályozva van, hogy milyen indokkal lehet, de lehet azóta valóban ezen a törvényen is lazított az új kormány, ennek most nincs időm utána keresni:
Hányadik hétben vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!