Abortusz menete, hogy zajlik?
Védekezés mellett estem teherbe, (teszt pozitív)
sajnos nem tudjuk megtartani a babát.
Mi a menete egy abortusz elintézésének? Kb.mennyi idő az elintézése?
Mert kb. 5 hetes vagyok.
3 het mulva kaptam a nőgyógyaszhoz idopontot.
Addig is a családvédelemhez előtte is el lehet menni, vagy csak a nőgyógyász által adott papírral?
Azt hallottam, hogy vérvétel szükséges.
Ekg-t háziorvos is csinálhat?
A nőgyógyásszal miután megvizsgál,lehetséges már akkor időpontot egyeztetni a kórházba?
Csak akkor tudod elkezdeni intézni, ha kapsz igazolást az élő terhességről.
Mikor elmész a nődokihoz, közlöd vele, hogy nem tudod megtartani, ő erről kiállít egy papírt.Azzal a papírral felkeresed a helyi családsegítőt. Ott is elmondod, hogy nem tudod megtartani. Van kötelező gondolkodási idő, azt hiszem 3 nap. Ha az letelt, visszamész, közlöd, hogy nem gondoltad meg magad. Ő ad egy csekket, amit be kell fizetni. Utána tudod intézni a műtét dolgait.
Nőgyógyászati ambulanciára reggel odamész és kivárod a sorod.Ne várd ki a 3 hetet,mert kicsúszol az időből.
Vagy hívd végig az összes magándokit, és kérj időpontot,mond azt hogy 2 hete késik,és hogy pozitív a teszt,és,hogy nem tartod meg, valaki biztos fogad.A saját érdeked,hogy siessél elintézni.
Rendben köszönöm az eddigi válaszokat!
Kb. 4 hete voltunk együtt, 4-5 hetes terhes lehetek.
És úgy tudom már most olyan törvény van, hogy meg kell várni a szívhangot.
Azért gondoltam, hogy a 3 hét még "belefér" mert 6.-7.héttől előbb nincs szívhang.
Vagy rosszul tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!