Mi az abortusz menete?
Már ott tartok, hogy az orvos elküldött az elbeszélgetésre, tehát terhesség megállapítása megtörtént.
Holnap megyek vissza a a jegyzőkönyvért, csekkért.
Elő vagyok már jegyezve, mivel 11 hetes vagyok, a műtétnél már 11 hét 4 napos leszek.
Az a kérdésem, hogy holnap az orvos megvizsgál vagy csak a csekket megkell mutatni és lefixáljuk az időt?
Igen arra.
Szerintem utána kapsz majd a dokitól időpontot, vizsgálat nem hiszem hogy lesz.
Bocsi hogy idekontárkodtam, nekem nem volt még abortuszom csak a tesómnak de neki a családvédelmisek után vissza kellett menni az orvoshoz és megbeszélték az időpontot.
Aznap mikor behivnak a kórházba, meg egyszer megnezik Uh-n. Utána felkuldenek egy osztályra. Megkapod a mehszajtagitot. Ha szültel már, akkor ez a rész kimarad. Ha tagultal utána visznek a mutobe, elaltatnak. Meg történik a műtét. Visszavisznek a szobadba, kapsz enni stb. Ha közel laksz úgy tudom hazamehetsz. Ha távolabb, akkor bent kell maradj másnapig.
Ui.: sztem egészen az altatás ig visszafordithatod az egészet.
Nem bélyegzel meg vele senkit.
Lépj túl rajta, és ne gondolj rá.
Egyetértek a #7-essel, ha a jelen élethelyzetedben ez a legjobb megoldás, akkor ne foglalkozz senki véleményével, vagy bármilyen általánosítással.
A #4-eshez annyit, hogy de, az is kap méhszájtágítót aki már szült. Ez senkinél nem marad ki, maga a tágulás lehet gyorsabb maximum, de az én esetemben ugyanannyit vártak nálam, és egy másik lánynál, aki szült 1 éve.
Nem értem mi a búbánatnak kell minden nyamvadt abortusz kérdés alatt megjelenni a magzatvédőknek, hogy jajj biztos meg jaj így meg jaj úgy.. Felnőtt emberekről beszélünk, mindenki el tudja dönteni egy maga is, hogy számára mi a jó és helyes döntés!!
Az meg, hogy az “apa” (mondjuk egy abortusznál szó nincs apáról), mit akar ebből a szempontból kvázi lényegtelen, közös kellene nyilván dönteni, de a végső szó akkor is a nőé! Ha ő nem akarja, nem fogja megtartani, akkor sem ha a férfi akarná, ez van. Senkit nem lehet sem szülésre, sem abortuszra kényszeríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!