Mi az abortusz menete?
Figyelt kérdés
kérlek irjatok le rola mindent!fäj?mennyi ideig tart?és utäna kell egy idö mire felépülsz?vagy hogy?köszönöm!2009. márc. 31. 14:27
1/5 anonim válasza:
Szia. Nem fáj. Kb. negyed óráig tart. Lelkileg sokkal jobban fáj. Nekem muszáj volt, mert 8 hetesen elhalt. Testileg szinte semmiség volt, de lelkileg csak akkor hevertem ki, mire újra terhes lettem. A missed ab után 5 hónappal. Persze még most is sokat gondolok RÁ!
Neked miért lesz?
2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy terhes vagyok e..van egy mäsfél éves kisfiam a pärommal.valamelyik nap egymäsnak estünk,nem védekeztünk.soha nem volt méG ilyen.a kisfiamat akartuk persze,de azota védekeztünk mindig,hiszen többet nem szeretnénk..és most mégis olyan hülyén jött ez ki,szeretkeztünk,és elélvezett:(.kizuhanyoztattam magamat nagyon,de félek hogy terhes lette:(.a pärom nagyon termékeny,akisfiunk is egybl összejött:(.ezért tettem fel a kéRdéST:(
2009. márc. 31. 14:38
3/5 anonim válasza:
Szia! Én a Jánosban szültem 1 hónapja, s ott reggel bejöttek a lányok abortuszra, átöltöztek hálóingbe, majd jött értük a beteghordó. Elvitte a lányt, majd fél óra múlva kábultan hozta is vissza. Letette az ágyára, aludt 1-2 órát, majd jött érte valaki, felöltözött, s mint akivel semmi sem történt elment. Egyiknek sem fájt azt mondták. Utánna jöttek a következő lányért, s így ment egész nap, s minden nap. Nekem csak az volt a furcsak, hogy olyan szobába rakták őket, ahol kisbabával voltak az anyák. De volt aki azért vetette el mert elhalt, vagy nem akarta, vagy volt már neki 3.
4/5 anonim válasza:
Nekem 7 hetesen volt, elhalt baba miatt. Aki már szült simán annak nem raknak fel tágítót. Én reggel mentem, dokim megcsinálta a papírokat mégegyszer megvizsgált, és felmentem a kórterembe. Ott kaptam egy ágyt, fel kellett venni a kórházi hálóinget és várni. Amikor szólt az ápolónő, felbattyogtam a műtőbe, ott felfeküdtem, megkérdezték hány kiló vagyok és beadták a szulit. Utána már a beteghordó fiú keltett és átrakott az ágyamra. Véreztem utána, de egyből nem kelhetsz fel, így vártam kicsit, kb 1.5 óra múlva felöltöztem és mehettem is haza. Tényleg nem fájt fizikailag semmi, sem akkor sem utána. Lelkileg már nehezebb ezt feldolgozni:(
5/5 anonim válasza:
Szia!
Az,hogy a párod termékeny,nem jelent semmit. Az már igen, hogy TE milyen "állapotban" voltál. Peteérés előtt, alatt vagy után. Ha elötte, az sem mindegy, hogy hány nappal. A neten nézelődve azt lehet olvasni, hogy a spermiumok kb 1-2 napig életképesek.
Ha nem estél bele a te termékenységi ciklusodba, akkor nem kell izgulnod.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!