Házasságban is elvetetésen gondolkodni? Voltatok már így?
Férjemmel pár hónapja házasodtunk össze és konkrét terveink voltak a jövőre nézve, elsősorban, hogy megalapozzuk a jövőnket, saját hitelmentes hajlékunk legyen és jó körülményeket biztosítsunk majd ha lesz gyerekünk.
Találtunk jól fizető állást külföldön és 2 hét múlva kezdenénk. Ha minden jól megy 3 év alatt össze hoznánk egy ház és egy jobb autó árát.
Ami hidegzuhanyként ért, hogy kiderült terhes lettem. Még nagyon korai, a napokban éreztem a beágyazódás tüneteit.
Rettentően érzem magam azóta, alig fogom fel, hogy ez a valóság.
Régen úgy gondoltam, hogy fiatal anyuka leszek, aztán az utóbbi időben a gyerektèmában sem voltam biztos, úgy gondoltam feladom a szabadságom, a kényelmet, de ha majd meglesznek a körülmények esetleg elgondolkodom rajta. Most viszont össze vagyok zavarodva, először azt éreztem romba dől az életem de minél több nap telik a tudattal, hogy bennem van gondolkodom lehetőségeken.
Párom sem tudja mit tegyünk. Az ész vagy a szív diktáljon. Jelenleg a mi házunkban élünk, ahol anyukám is, ha megtartjuk kb itt kell maradnunk s a párom fizetéséből megélni legalább 2 évig. Utána az enyém sem valami sok. Megélnénk, de így sosem gyűlne sajátra, hitelt pedig semmiképp nem szeretnénk. Utána már nem mehetnénk külföldre sem hacsak nem hagyjuk a mamákra, de ezt nem szeretném. Úgyhogy felmerült, hogy a jelenlegi helyzetben az lenne a legésszerűbb, ha elvetetném(kint, tablettával ami “humánusabb)
Ha megvalósítjuk amit terveztünk és normális körülmények között tudnánk nevelni, felkészülve. Közben pedig lelki fájdalmat érzek, hogy majd pár év múlva mi van ha tervezzük és arra fogunk gondolni hogy bezzeg ‘ő’ nem kellett.
Kérlek ne ítéljetek el, tapasztalatokra vagyok kiváncsi jártatok e hasonló cipőben, mire döntöttetek és mit bántatok meg?
Érzelmi szempont, vagy mindenkinek jobb ha van egy anyagi biztonság?
Most leszek 26 éves.
Én akkor kezdenek ezeken gondolkodni, ha biztosan terhes vagy.
Vélt beágyazódasi tunetre és halvány pozitív tesztre biztos nem hagyatkoznek.
Láttam én itt már ,,nagyon halvány" teszteket.
De még ha tényleg pozitív és menzesz előtt vagy, bármi lehet belőle, épp ezért nem tesztelunk előtte, mert kémiai terhesség is lehet majd belőle.
De még azért azt megkérdezem, hogyha ennyire rá voltatok készülve mindenre, miért nem védekeztetek? Bár sejtem a választ, lyukas gumi, hiába szedett fogamzásgátló stb....
#10! Itt te kombinálsz egyedül. Nem az a hihetetlen, hogy te érezted a beágyazódást, bár, itt az oldalon már kb.3millióan érezték, és abból 2,5millió nem volt terhes. Hanem, hogy te is tudod, hogy az nem bizonyítja a terhességet, hiszen azért teszteltél. Ennek ellenére nem azt írod, hogy mikor vált bizonyítottá a terhességed, aminek tudod a pontos dátumát(tegnap), hanem a bizonytalant, aminek a pontos idejét se tudod (pár napja.) Mondom, pszichológia. Gondolj már bele. Orvoshoz is így mennél? Pozitív teszted van, de te azt mondod, terhesség megállapításra jöttem, mert éreztem a beágyazódást?🤣
Egyébként nyugodtan töltsél fel tesztet. Adunk időt, amíg sikerül letöltened egy pozitívat 😉
Drága kedves 17-es mostmár elmehetnél más kérdéshez pszichológiát magyarázni de itt fogd már vissza magad.
Ha látnád már rég feltöltöttem a képeket. Keresd meg nyugodtan az oldalt ahonnan szerinted letöltöttem, úgyis ennyire érdekes az életed és ráérsz papolni 😅
#19! Már láttam. Annyira nem érdekel, hogy keresgéljem, de attól te nem leszel terhesebb.
Te viszont nagyon unatkozhatsz, ha minden nap írsz 3 kamu kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!