Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszhoz kell a férjem...

Az abortuszhoz kell a férjem beleegyezése is?

Figyelt kérdés

Terhes lettem. Semmi szín alatt nem tartom meg.

Igy, hogy házas vagyok, a férjtől kell hozzá valami beleegyezés?

Nem akarom neki elmondani.

Péntekre van időpontom dokihoz, igy csak informálódok.

2023. jún. 14. 11:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, üdv a 21. századi Magyarországon. Senki sem képes igennel vagy nemmel válaszolni a kérdésre és megállni, hogy ítélkezzen. Nincs jobb dolga az embereknek, mint másoknak megmondani, hogy éljék az életüket, és aztán, amikor elmeséled a tök traumatizáló sztoridat, még te vagy lecseszve, hogy miért nem ezzel kezdted stb. Sajnálom, ami történt veled, remélem, minél hamarabb fel tudod dolgozni!
2023. jún. 14. 18:29
 22/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell a beleegyezése. Ez kizárólag a te döntésed! ( Hála az égnek)

A körülmények pedig...nagyon sajnàlom hogy ez történt veled😔, de a kèrdés szempontjából lényegtelen is.

Nem értem miért gyártottak itt a többiek egyből mindenféle elmèletet, hogy miért nem akarod megtartani/ elmondani. Tökmindegy.

A lényeg, hogy ez a te választásod! Ha számít bármit, szerintem a lehető legjobb döntést hoztad, a feljelentés hiányát kivéve. ( Bocsi). Minden jót kívànok, remélem gyorsan felépülsz!

2023. jún. 16. 01:46
 23/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell, és nagyon helyes, amiért elhagytad. Sajnálom, az erőszakot, az ítélkezőkkel meg nem kell foglalkozni.

8-as, igen, létezik olyan ország még EU-ben is, ahol ab. tilalom van, ott bizonyítanod kell, hogy erőszak történt - és mire a hatóságok érdemben tesznek valamit, már tuti kicsúszol az ab. időkorlátból.

2023. jún. 16. 17:31
 24/26 anonim ***** válasza:
91%
Még csak az kellene! Egyedül neked van jogod eldönteni, és nem vagy köteles beszámolni róla.
2023. jún. 18. 15:39
 25/26 anonim ***** válasza:
18%
A baba nem tehet róla...
2023. jún. 30. 22:42
 26/26 anonim ***** válasza:
76%
#25 nincs baba sehol. egy megtermékenyült petesejt van, max embrió. És nincs annak az embriónak joga egy traumán átesett nő életét megkeseríteni.
2023. júl. 6. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!