Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszhoz kell a férjem...

Az abortuszhoz kell a férjem beleegyezése is?

Figyelt kérdés

Terhes lettem. Semmi szín alatt nem tartom meg.

Igy, hogy házas vagyok, a férjtől kell hozzá valami beleegyezés?

Nem akarom neki elmondani.

Péntekre van időpontom dokihoz, igy csak informálódok.

2023. jún. 14. 11:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%
#10: de nem Lengyelországban vagyunk.
2023. jún. 14. 12:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

#11 “És benned komlyan felmerült, hogy a 21. században az Európai Únió szívében ”

Ahogy Lengyelország is.

2023. jún. 14. 12:44
 13/26 anonim ***** válasza:
38%

Bírom az ilyen kérdéseket...

Benyögsz egy-két mondatot a lényeges dolgokat meg majd csöpögteted...akkor úgy igazából ne legyél felháborodva a válaszokat!

Semmi értelme így feltenni a kérdést...

2023. jún. 14. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:
55%

13-as, erről van szó. Ha azt kérdezte volna, hogy kell-e a megerőszakolójának a beleegyezése az abortuszához, nyilván nem ilyen válaszokat kapott volna.

Ill. lehet, hogy troll. Azoknak a szokása, hogy menet közben úgy csavarják a történetet, hogy fenntartsák az érdeklődést.

2023. jún. 14. 13:32
 15/26 anonim ***** válasza:
93%
Igazából lényegében mindegy, hogy milyen okból, Magyarországon elvégzik az abortuszt. Akkor is ha erőszak áldozata, akkor is, ha nem. Nektek kell itt a személyes traumáról a történet, de a tényen nem változtat, hogy nem kell házastárs beleegyezese az abortuszhoz.
2023. jún. 14. 13:36
 16/26 A kérdező kommentje:

Feltettem egy egyszerű kérdést, amire beértem volna egy igen vagy nem válasszal.

Ehhez képest már voltam gerinctelen, megcsaló, stb...

Ezért írtam le a történetet, ami igazából semmit nem változtat a kérdésem válaszán.

De már troll vagyok, meg szamon kérnek hogy miért nem egyből ezzel kezdtem.

Nem tudtam, hogy egy eldöntendő kérdéshez önéletrajzot is be kell nyujtani.

2023. jún. 14. 14:11
 17/26 anonim ***** válasza:
33%

De miért nem vettél be esemény utánit ha nem akartál gyereket?

De nem, nem kell elmondanod neki

2023. jún. 14. 14:39
 18/26 A kérdező kommentje:
Mert zaklatott voltam, soha nem erőszakoltak még meg. Első gondolatom az volt, hogy meneküljek. Eszembe nem jutott a tabletta, csak 3 nap múlva. Akkor meg már mindegy volt.
2023. jún. 14. 14:42
 19/26 anonim ***** válasza:
57%

Én azt nem hiszem el, hogy egy felnőtt nő ne tudná, hogy (hacsak nincs gyámja) akkor abortusz téren csak a nő dönt....

Nekem se volt soha abortuszom mégis tudom.

Hacsak leírni szeretted volna mi történt veled akkor remélem segített.

Ha még valami troll vagy jobb ha tudod valóban történnek ilyen dolgok és nem vicces!

2023. jún. 14. 15:03
 20/26 A kérdező kommentje:

Ne haragudj meg, hogy én nem tudtam. Még életemben nem volt ilyenem, sőt olyat sem ismerek akinek volt. Így ha hiszed, ha nem, nem merültem soha el ebben a témában. Istenem...

Nem tudtam, hogy mindenkinek mindent tudnia kell.

Mivel egy régi fórumon olvastam, hogy hazasság alatt másak az aborzusz szabályai, igy kétsegbe estem és meg mertem kérdezni.

Mar bánom.

Egyébként járok pszichologushoz, nem azért írtam ki, hogy ezen csámcsogjon a világ.

2023. jún. 14. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!