Abortuszhoz kell a férj beleegyezése is?

Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
nem.
2013. okt. 3. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Saját döntésed. De mivel férjnél vagy, illik megbeszélni vele az ilyen horderejű dolgokat.
2013. okt. 3. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Ezzel kapcsolatba csak te döntesz,de azért nagyon nem ártana megbeszélni a férjeddel és nem a háta mögött titokba megcsináltatni.

Persze ez nem azt jelenti,hogy ha ő ragaszkodik a babához,de te nem akarod akkor meg kell tartani...de nagyon jó dolog lenne bármelyik verzió közös döntés lenne!!!

2013. okt. 3. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Nem, de ha én meg tudnám, egy alapos leköpködés után azonnal beadnám a válópert.
2013. okt. 3. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell a beleegyezése.
2013. okt. 3. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Törvényileg nem, morálisan mindenképp.
2013. okt. 4. 08:01
 7/7 anonim ***** válasza:
12%

Nőkre soha életembe nem emeltem kezet, és sose szeretnék, de ha majd megnősülök s a feleségem abortuszt szeretne, akkor legalább két hétig rá se lehetne ismerni... Nem értem, sokan miért lesznek ilyen könnyen gyilkosok. Én azt tanácsolom, hogy nézd meg az alábbi filmet, és megint gondolkozz el azon, hogy tényleg gyerekgyilkos akarsz-e lenni.

https://www.youtube.com/watch?v=a7c5XhqquzA

2013. okt. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!