Ajánlana valaki olyan könyvet, ami humoros formában ír arról milyen ikreket nevelni és főként apukákat céloz meg?
Figyelt kérdés
Férjemet szeretném meglepni vele, aki kicsit borúsan látja ezt a plusz egy fős meglepetést.2013. szept. 23. 18:02
1/3 anonim válasza:
Védőnénimtől kaptam egy könyvet: Apa füzet.Igaz ez csak 1 babáról szól. Amikor kicsi voltam volt egy könyvem:nem emlékszek cimére kisgyerrekek rajzai irásai apának anyának:)
2/3 anonim válasza:
Ikres vagyok. Én nem találtam ilyet. Az Apa füzetet mi is megkaptuk a védőnőtől. Nagyon jó, de szerintem ikres variációban nincs.
3/3 anonim válasza:
Hurrá, IKREK!
Ez egy nagyon jó és humoros könyv, örömmel olvastam és most így 3,5 év távlatából nézve igazi is volt.
pl.: nénike benéz a babakocsiba
-Jé, Ikrek?
Igen ikrek -mondom én
-Fiú, meg lány?
- két fiú - mondom a tiszta kék fiacskáim felett.
... és hány év van köztük?
-...na erre már nem volt tiszta,nevetés nélküli válaszom és készülj fel mert ehhez hasonló érdekes kérdések szinte napi szinten előfordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!