Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után mennyire nehéz...

Abortusz után mennyire nehéz az ismerkedés férfiakkal?

Figyelt kérdés
Teherbe estem rézgyöngy mellett, a pasim épphogy valamennyit segít a procedúrát végigvinni, de el fogjuk egymást hagyni a műtét után, ami pár nap múlva lesz. Elképesztő szègyen, düh megbánás és szomorúság van bennem, és rettegek, hogy ismerkedésnél mit fog szólni ehhez az esetleges új kiszemeltem? Én ezt egy szégyennek tartom. Főleg úgy, hogy mindig védekeztem... Megtartani sajnos egyáltalán nincs módom, csóró is vagyok, meg nem is akarok gyereket. Hogy lehet egyáltalán feldolgozni ezt, teljesen kivagyok?

2023. jún. 14. 08:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
21 Ne akard tudni milyen, nehéz, milyen fájdalmas, és milyen indulatokat szabadít fel, főleg egy olyan ember felé, akit milliószor kisegített. Amiről nem tud az ember az nem fáj. Az okos ember meg más kárából tanul.
2023. jún. 14. 20:22
 22/33 anonim ***** válasza:
93%
Volt abortuszom sajnos, számomra a procedúra se nehéz, se fájdalmas nem volt. 🤷🏻‍♀️ Persze ez én vagyok, én nem úgy álltam hozzá, mint a kérdező, hogy ez mekkora szégyen és vajon mit fog szólni hozzá az esetleges kiszemeltem, főleg hogy az abortusz magánügy, eszembe nem jutott beszámolni róla az aktuális randi partneremnek. Bár akkoriban még kapcsolatban voltam, később szakítottunk csak.
2023. jún. 14. 20:33
 23/33 anonim ***** válasza:
13%
Csak egy hétpróbás rinocérosz lelkű embert nem visel meg egy abortusz.
2023. jún. 14. 20:44
 24/33 anonim ***** válasza:
93%
Ez a te egyéni privát véleményed, ami a világon semmit nem befolyásol. :) Miért kéne kötelezően megviseljen egy abortusz?? Én a helyén tudtam kezelni, nem láttam bele többet, mint ami valójában. Röviden: nem akartam gyereket, ahogy nem akarok most sem, de sikerült beleesnem azon kis hibaszázalékba, akiknél nem működött az eseményutáni, ez van. Megtettem minden tőlem telhetőt a nem kívánt terhesség ellen, nem sikerült sajnos, nem fogom emiatt rosszul érezni magam. Ettől függetlenül a lelki világommal semmi baj, egyszerűen csak nem vagyunk egyformák. Hálistennek..
2023. jún. 14. 21:11
 25/33 anonim ***** válasza:
94%

Nem kicsit túlreagálod a dolgot, nem akkora dráma.

- más pasiknak ehhez semmi köze, ez a magánügyed

- nincs ebben semmi szégyen, még csak nem is voltál felelőtlen, abszolut nem vagy hibás azért, hogy teherbe estél.

És még ha hibás is valaki ilyenkor, akkor se kell elcsesznie az egész életét azzal, hogy megtart/ kihord egy nem kívánt terhességet.

+ Ez egy rutinműtét, amivel megszabadítanak a nem kívánt problémádtól, ami még maximum egy sejtcsomó, méhen kívül teljesen életképtelen embrió, nem élő megszületett kisgyerek, aki amúgy megkeserítené az egész életed ha megszülnéd, és ne gondold hogy bárki segítene. Magadra lennél utalva.

Az összes képmutató álszent magzatfanatikust is csak addig érdekli a dolog, míg rá nem beszél, hogy tartsd meg, utána magasról leszarják a leendő gyereket, meg hogy milyen élete lesz. Téged meg pláne. Arra sincs garancia, hogy ha pl örökbeadod, normàlis családja lesz. Az egyik közeli barátom 18 évesen szökött el az örökbefogadóitól. Az apa verte a feleségét is, meg őt is. Hosszú évekig. Könyörgött az anyjának, hogy váljon el, menjen vele, de nem akart, így egyedül kezdett új életet. Azóta se tartja velük a kapcsolatot.

2023. jún. 16. 01:30
 26/33 anonim ***** válasza:
95%

Miután leszült a kutyát nem érdekli majd, boldoguljon egyedül - ennyit erről.

Kérdező: a pasiknak nincs közük ehhez, ez a te múltad, annak mondod el, akinek TE akarod.

2023. jún. 16. 16:41
 27/33 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk ezt az ab.ellenes gyökeret kivághatnák innen, mert szánalmas mit szétprovokálja a kérdést.
2023. jún. 16. 17:20
 28/33 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, engem mint férfit egyáltalán nem zavar, ha egy nőnek volt abortusza, lezárt történet, szimpla semleges info...

Az már sokkal inkább zavarna, ha van egy örökbe adott gyereke, mert az nem egy lezárt történet, semmi garancia nincs arra nézve, hogy nem jelenik meg az életünkben adott esetben...

2023. jún. 19. 03:05
 29/33 NTBS ***** válasza:
100%

Szerintem nem befolyásolja.

Nem egy első ráncos kérdés.

2023. jún. 19. 07:14
 30/33 anonim ***** válasza:
92%

Jézusom, hogy mennyire a világ legalja egy ilyen kérdés alatt nekiállni károgni, hogy az abortusz tönkreteszi az életedet... foglalkozz a magad dolgával, legyél szíves és ha nem tudsz érdemben válaszolni a kérdezőnek, aki tökéletesen érthető módon NEM fogja megszülni ezt a gyereket, akkor ne nyomorítsd a saját rögesztmédért.

Kérdező, én a helyedben egy pszichológussal együtt dolgoznám ezt fel, nem kell ilyen szégyent érezned, sem "meggyónnod" minden leendő partnerednek. Kitartás!

2023. jún. 29. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!